XXXXX

Chp De Yeni Yönetim Heyecanı

Hafta sonu Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, dün de Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, bölgemiz milletvekilleri Süleyman Çelebi ve Mevlüt Aslanoğlu ile Silivri’deydi. CHP Silivri’de en önemli gündem maddesi; istifalar ile düşürülen yönetimin yerine atanacak yenisi.
Bugün veya yarın atama kararının gelmesi bekleniyor.
Kesin olmamakla birlikte Hüseyin Şahin’in Başkanlığında yönetimde yer alması beklenen isimler şöyle: Doğan Uluşahin, Ünal Doğrul, Gülşen Kalender, Hayrettin Yıldırım (eski kadrodan yönetimde yerini koruması beklenen isimler), Dilruba Önal, Cemile Paçalı, Ali Tonta, Coşkun Aygören, Bahadır Halvacıoğlu, Yakup Güreş… Ortaköy, Gümüşyaka ve Değirmenköy’den yönetimde yer alacak olası isimler hakkında bilgi edinemedim.
Yönetim listesinin bu haline bakıldığında partinin ihtiyaç duyduğu taze kana yönelik fazla bir gelişme görülmüyor.
Selami Değirmenci’nin de ilçe yönetimi konusunda liste hazırladığı ancak onay görmediği yönünde bazı duyumlar aldım.
CHP Silivri’yi ilçe kongresine taşıyacak kadro belirlenirken, Özcan Işıklar’ın yola Hüseyin Şahin ile sonrasında devam etmeyeceği gittikçe daha sık dile getirilmeye başlandı. Hakan Sefa ismi yeniden gündemde. Bunun yanı sıra Yavuz Dirik ve İlknur Sönmez’in ilçe başkanlığı konusunda ismi geçiyor.
Her üç isim de iş temposu yoğun kişiler. Yerel seçimlere gidilen süreçte, CHP’nin ilçe başkanlığı tam gün mesai gerektiren bir görev olarak düşünülürse, konunun kesinlik kazanması başka alternatiflere gebe gibi duruyor.

Haberin devamı 15.11.2011 tarihli Hürhaber Gazetesi’nde…


YORUM YAP