XXXXX

Chp De Kongre Hazırlığı

Çocukken büyük abimle sabanla kuş vurmaya gidiyorduk. O tek taşla vuruş yaparken ben aklımca işimi garantiye almak için birkaç tane ufak taşı yerleştiriyordum sapanıma ve nişan alıyordum. Geliştirdiğim strateji dikkatini çekince ne yaptığımı sordu. İşimi garantiye aldığımı, tek taşın ıskalama şansı olduğunu birkaç tane aynı anda atınca kuşun kaçma şansı kalmayacağı ile ilgili parlak fikrimi paylaştım.
Bir taşla hedefi vurma imkanım olduğunu, birkaç tane ile başaramamamın garanti olduğunu anlattı.
Niye anlatıyorum bunu?
Güç hacmini dağıtmadan kullanmanın önemine işaret etmek için.
CHP’de malum bir kongre hazırlığı var, kulisler dört bir koldan devam ediyor. Birden fazla aday demokrasinin göstergesi sayılır en iyi ihtimalle ama parti içi birlik ve beraberliğin değil. CHP’nin demokratlığını ispat etmeye ihtiyacı yok ama birlik ve beraberlik konusu farklı, hassas…
CHP’de oluşturulan Danışma Meclisi 17 Şubat 2012 tarihine kadar Gazitepe, Kadıköy, Ortaköy, Kavaklı, Bekirli, Kurfallı, Sayalar, Yeni Mahalle, Fatih Mahallesi, Mimar Sinan Mahallesi, Semizkumlar, Akören, Fener, Çanta, Değirmenköy, Büyükçavuşlu, Gümüşyaka, Alibey Mahallesi, Piri Mehmet Paşa Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, Alipaşa, Küçük Kılıçlı, Büyükkılıçlı, Çeltik, Yolçatı, Seymen, Büyüksinekli, Küçüksinekli, Danamandıra, Çayırdere delegeleriyle bir dizi toplantı gerçekleştirip, ilçe başkanı görmek istedikleri ismi değerlendirecek. Toplantılara ilçe başkan adaylığı söz konusu olan isimler katılmayacak.
Yeni ilçe başkanını belirleme konusunda ve partinin geleceğine yön verecek ismin seçiminde CHP’li delegelere büyük görev ve sorumluluk düşüyor.
Ayrıca 21 Şubat’ta da CHP’de örgüt toplantısı yapılması bekleniyor.
Haberin devamı 09.02.2012 tarihli Hürhaber Gazetesi’nde…


YORUM YAP