XXXXX

CHP’de görev dağılımı tamam

İlçe Kongresinin ardından CHP’de yönetimde görev dağılımı da tamamlandı. Mümin Tuğlu’nun Başkanlık ettiği yönetimde Şerif Sezen – Örgütlenme ve Örgüt İşleri, Gülay Şahan – Mali ve İdari İşleri, Seven Özkök Avcıoğlu – Seçim ve Hukuk İşleri, Hacer Gören – Kadın Örgütlenmesi ve Kadın Kolları, Bahadır Halvacıoğlu – Bilgi Teknolojileri ve İletişim-Gençlik Örgütlenmesi, Gençlik Kolları, Cengiz Ağpur – Parti içi Eğitim, Basın ve Halkla İlişkiler, Metin Açıkalın da Meslek Kuruluşları, Sendikalar ve STK’dan sorumlu oldu. Turgut Saygın, İlçe Sekreteri olarak görevlendirildi.
Cem Çakır, Coşkun Aygören, Halil Tonbul, Alican Aksu, Hüseyin Şahin, Dilruba Önal, Rekşan Kahraman ve Murat Tezeller, ilçe yöneticisi sıfatıyla yönetim çalışmalarını sürdürecek.

BİR ACI SON DAHA…
Dün sabah saatlerinde gelen haberde bir kadının daha eşi tarafından gördüğü şiddet nedeniyle kaldırıldığı hastanede hayat mücadelesi verdiğini öğrendik. Bu haberin ardından da yaşama daha fazla tutunamadığı bildirildi. Klasik bir aile içi şiddet vakkası ve acı sonu. Hayatını kaybedenin adı, ona yaşamayı çok gören kişinin kimliği hiç önemli değil. Boşanmaya karar veren çift arasında çıkan tartışma ve adliye önünde eşi tarafından aldığı bıçak darbeleriyle hayatını 30 yaşında yitiren iki çocuk annesi bir kadın.

 

Haberin devamı 28.03.2012 tarihli Hürhaber Gazetesi’nde…

 


YORUM YAP