CHP bayramı dolu dolu geçirdi

CHP bayramı dolu dolu geçirdi

16.08.2019 11:08:05

Kurban Bayramı süresince Silivri merkez ve mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil ve yönetimi, bayramın son gününde de vatandaşlarla kucaklaştı.

Bayram, tatil demeden mahalle ziyaretlerine devam eden CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, Kurban Bayramı süresince çeşitli mahalleleri ziyaret ederek vatandaşların bayramını kutladı. Gittiği her mahallede güler yüzle karşılanan Başkan Göçengil; Akören, Bekirli, Kurfallı ve Fener sakinleriyle birlikte Kurban Bayramı'nı dolu dolu geçirdi.

HALKLA İÇ İÇE BAYRAMLAŞMA
Başkan Göçengil, ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve partililer ile birlikte Kurban Bayramı'nın ilk 3 gününde Ortaköy, Beyciler, Çayırdere, Sayalar, Danamandıra, Büyüksinekli, Çeltik, Yolçatı, Seymen, Büyükkılıçlı, Küçükkılıçlı, Gazitepe, Alipaşa ve Kadıköy Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşların bayramını kutladı. Bayram coşkusunu vatandaşlarla beraber yaşamanın keyifli olduğunu vurgulayan Başkan Göçengil, “Mübarek Kurban Bayramı'nda hemşerilerimizle birlikte olmak, bayramın maneviyatını birlikte yaşamak bizlere ayrı bir mutluluk veriyor” ifadelerini kullandı. Bayramın son gününde de halkın arasında olmayı tercih eden CHP'liler; Akören, Bekirli, Kurfallı ve Fener Mahallelerinde esnaf ve vatandaşlar ile bayramlaştı.
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP