CHP, 40 gündem maddesinden 2’sine ret oyu verdi

CHP, 40 gündem maddesinden 2’sine ret oyu verdi

10.07.2020 17:05:58

Silivri Belediye Meclisinde kararlaştırılan 40 gündem maddesinden sadece ikisi oyçokluğu diğer 38 madde oybirliğiyle kararlaştırıldı.

Silivri Belediye Meclisi Temmuz ayı ikinci oturumu için Cuma sabahı saat 10.00'da Volkan Yılmaz Başkanlığında toplandı. Fevzi Arslan, Şükriye Akkaya Karakuş ve Doruk Bulut'un izinli olduğu mecliste 40 gündem maddesi yer aldı.

MUHALEFET HİBE ARAÇLARA SORGULAMANIN YANI SIRA ONAY VERDİ
Araç hibe konusunun öne çıktığı gündemde muhalefet karşılıksız bağışlar konusunda çekincelerini yenileyerek yine de onay verdi, 16 adet hibe araç maddesi oybirliğiyle kabul edildi.

CHP BORÇLANMAYA "EVET" DEDİ
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın yenilediği borçlanma talebine CHP'liler bu yıl da onay verirken, İBB'de Cumhur İttifakının siyaseten Ekrem İmamoğlu'nun borçlanma talebine "ret" verdiklerini hatırlattı. Yılmaz, geçen yıl için meclisten aldığı 20 Milyon TL'lik borçlanma yetkisini kullanmadığını söyleyerek yeni dönem için yeni yetki talebinde bulundu.

40 MADDEDEN İKİSİNE "RET"
CHP Temmuz Meclisi ikinci oturumunda değerlendiren 40 gündem maddesinden sadece ikisine; 36. gündem maddesi “İlçemiz Mimar Sinan Mahallesi Alipaşa Caddesi üzerinde Cuma günleri kurulmakta olan semt pazarının Mimar Sinan Mahallesi Atasoy Caddesine taşınması” ve Silivri Belediyesi'nin 2019 faaliyet raporuna "ret" oyu verdi. Sevginar SALİ

YORUM YAP