CHP, 24 Haziran’ı değerlendirdi

CHP, 24 Haziran’ı değerlendirdi

5.07.2018 12:41:41

CHP'de düzenlenen örgüt toplantısında 24 Haziran seçim sonuçları masaya yatırıldı.

2 Temmuz Pazartesi akşamı CHP İlçe Merkezinde İlçe Başkanı Suna Göçengil, Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Kadın Kolları Başkanı Elif Yılmazer, Gençlik Kolları Başkan Vekili İbrahim Gülfidan, ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve partililerin katılımıyla seçim değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Büyükçekmece İlçe Başkanı Hüseyin Remzi Gökbulak da iştirak etti. Toplantıda 24 Haziran genel ve Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları değerlendirildi.
Toplantı bitiminde yaşanan ufak çaplı gerilimi sorduğumuz CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil, “Partimiz ve Cumhurbaşkanı adayımız ilçemizde birinci çıkmış. Son derece mutluyuz. Bu başarıyı İstanbul'un 39 ilçesinde yakalayan 7 ilçeden biriyiz. Mutluyuz, gururluyuz, gelecek için umutluyuz. Silivri halkına teşekkür ediyoruz. Emeklerinin karşılığını sandıkta da almak her siyasi parti için çok önemlidir.
Adı üstünde örgüt toplantısı. Buraya katılan herkesin parti ve ülkesi için kaygı taşıyan, sorunlarının çözümüne yönelik duyarlılık sergileyen insanlar olduğunu kabul etmemiz lazım. Birbirimizi daha iyi anlayarak, dinleyerek yola devam ettiğimizde ülkemiz ve CHP'ye daha faydalı olacağımız kesin. Biz büyük bir aile, önemli bir partiyiz kişisel tartışmalar ve çözülemeyecek bir sorun gündemimizde, yok” şeklinde konuştu.

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Hileli oyun
Sonraki » CHP 27, AK Parti 8 mahallede birinci

YORUM YAP