Ceza İnfaz çalışanları Çanakkale’de tarihi bir gün yaşadı

Ceza İnfaz çalışanları Çanakkale’de tarihi bir gün yaşadı

29.04.2016 09:21:16

Silivri Ceza İnfaz Kurumları Cipder Kampüs Temsilciliği ve Silivri Belediyesi işbirliği ile CİPDER 3. Geleneksel “Çanakkale Tarih Gezisi” düzenlendi.
Çanakkale tarih gezisine yaklaşık 350 (7 otobüsle) Ceza İnfaz Kurumu çalışanı ve aileleri katılarak rehber eşliğinde Çanakkale'de verilen üstün mücadeleyi yerinde görme imkanına kavuştular.
Silivri Ceza İnfaz Kurumları Cipder yönetim Kurulu Üyesi Zafer Baysal yaptığı açıklamada, ”Bu gibi tarihi mekanlarda vatan, namus, şehitlik kavramlarının toplum açısından ne denli önemli olduğu ve bu değerler uğruna insanların canını, gözünü kırpmadan verebileceğinin şahidi olarak Çanakkale'nin yerinde gezilerek vatan şuurunun yeni nesillerce anlaşılması çok önemlidir” dedi.
Açıklamanın devamında Baysal şunları söyledi: ”Çok stresli bir ortamda görevlerini ifa eden ceza infaz kurumu çalışanlarının moral ve motivasyonlarını yüksek tutmak için çalışmalar yapmaktayız. Bu amaca uygun olarak zor şartlarda görev yapan meslektaşlarımızın eş ve çocuklarına güzel ülkemizin tarihi mekanlarına ziyaretler düzenleyerek işimizin getirdiği stresli ortamdan bir nebze olsun azaltmak hepimizin ortak görevi.”
Baysal, etkinliğe destek veren Cipder Genel Başkanı Bekir Alanoğlu, Yönetim Kurulu Üyelerine ve etkinliğe büyük maddi, manevi desteği olan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'a, Başkan Yardımcılarına, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Silivri Belediye çalışanlarına, ulaşım müdürlüğüne, Belediye çalışanlarına, ayrıca Çanakkale etkinliğine araçla destek sunan Avcılar Belediye Başkanı Handen Toprak Benliye ve ulaşımda çalışan personeline katkılarından dolayı teşekkür etti.
“Kurum Müdürlerimize Cipder Silivri Ceza İnfaz Kurumu Kampüs Temsilcisi Hakan Bozkurt'a, Kurum Temsilcilerimize, araç sorumlusu arkadaşlara, üyelerimize, ailelerine gezimize katılan Ceza İnfaz Kurumu Çalışanlarına, tüm katılımcılarımıza, bizlere tarihimizi anlatan rehberlerimize ve gezimizde emeği geçen herkese teşekkür ederim” diyen Baysal yeni etkinlikle imza atmaya devam edeceklerini de müjdeledi.
Haber Merkezi

YORUM YAP