Çevreye duyarlı öğrenciler ödüllendiriliyor

Çevreye duyarlı öğrenciler ödüllendiriliyor

16.01.2019 11:08:50

Çeltik İlkokulu, Atık Pil Kampanyasına destek olan öğrencilerini hediyelerle ödüllendiriyor.

Çeltik İlkokulu, Atık Pil Kampanyasına desteğini sürdürüyor. Atık pillerin içindeki bazı maddeleri geri kazanmak ve bu şekilde çevre korunmasına katkıda bulunmak amacıyla kullanılmış pillerin toplanması amacıyla düzenlenen kampanyaya ilgi her geçen yıl büyüyor. Çevreye duyarlı, sorumlu ve geri dönüşümü önemseyen Çeltik İlkokulu öğrencileri de bu konuda ilgi ve duyarlılıklarını gösteriyor. En çok atık pil getiren öğrenciler belli sürelerle ödüllendiriliyor.

EN ÇOK ATIK PİL TOPLAYAN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ
Geçtiğimiz günlerde 3/A sınıfından Göktuğ, Talha ve Yavuz adlı öğrenciler, atık pil getirerek kampanyaya destek oldular. Özellikle 100 pil toplayan Göktuğ´u ve diğer iki öğrenci öğretmenleri tebrik edilerek hediyelerle ödüllendirildiler.
Atık Pil kampanyasına 50 pil toplayarak katkıda bulunan 3/A sınıfından Saliha ve 2/A sınıfından Kayra ve 1/A sınıfından Dilara adlı öğrenciler de tebrik edilerek hediyelerini öğretmenlerinin elinden aldılar. Öğretmenler, öğrencilerine çevreye karşı her zaman ilgili, duyarlı, korumacı, sorumlu olmaları ve geri dönüşüme de gerekli desteği sunmaları konusunda tavsiyelerde bulundu.

GELENEKSEL ÖDÜLLÜ ATIK PİL TOPLAMA KAMPANYASI
Çeltik İlkokulu, Silivri Atık Yönetimi tarafından her yıl okullarımız arasında düzenlenen Ödüllü Atık Pil Toplama Kampanyası'na da katılım sağlıyor. Her yıl eğitim-öğretim dönemi başında başlayarak Nisan ayı sonuna kadar devam eden kampanya geleneksel hale getirildi. Kampanya sonunda toplanan atık pil miktarına göre dereceye giren ilk üç okulumuz ödüllendiriliyor.
Renginar SALİ

YORUM YAP