Çevre duyarlılığına bir örnek de Gazi’den

Çevre duyarlılığına bir örnek de Gazi’den

15.11.2019 10:21:42

Gazi İlkokulu öğrencileri, Mustafa Turan'ın öğretmenliğinde “Temiz Okul, Temiz Sınıf” diyerek kolları sıvadı. Öğrenciler, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz tarafından takdir edildi.

İlçemizde çevre duyarlılığı örnekleri her geçen gün çoğalıyor. Okullarımızda da farkındalıklı etkinlikler yapılmakta. Önceki gün Gazi İlkokulu öğrencileri, öğretmenleri Mustafa Turan'ın rehberliğinde “Temiz Okul, Temiz Sınıf” adını verdileri projeleri kapsamında Hayat Bilgisi Dersinde ellerine eldivenleri geçirip okul bahçelerini temizlediler. Toplanan çöpler poşete toplandı. Okul bahçesinin son halini görünce çevre temizliğinin önemini daha iyi kavradılar.
Okul Müdürü Ahmet Kahraman, öğretmeni ve öğrencilerini çevre duyarlılıkları dolayısıyla tebrik etti ve örnek olmasını diledi.

BAŞKAN YILMAZ: KEŞKE ÇOCUKLARIMIZ KADAR OLABİLSEK
Öğrencilerin proje çalışmasını sosyal medyadan gören Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Çevre temizliğine hassasiyet gösteren Gazi İlkokulu öğrencilerimizi ve öğretmenlerini takdir ettim. Çocuklarımızın çöp toplamaları ve çevrelerine sahip çıkmaları memnuniyet verici. Keşke çocuklarımız kadar olabilsek.” paylaşımında bulundu.
Renginar SALİ

YORUM YAP