Cenk Teker ve ekip arkadaşları listelerin verdi

Cenk Teker ve ekip arkadaşları listelerin verdi

19.06.2019 19:04:51

Silivrispor'un şampiyonluk yaşamış yönetim kadrolarında görev alan isimleri bir araya getiren Cenk Teker yeni dönemde kulübü yönetmeye talip olan listesini Başkan Akgün Duru'ya teslim etti.

 

22 Haziran Cumartesi günü ilk oturumunu yapacak olan Silivrispor'da başkanlığa talip olan Cenk Teker yönetim kurulu listesini kulübe verdi. Olağanüstü genel kurulu almasının ardından yönetime talip olan Cenk Teker'in listesini takımın uzun yıllar profesyonellik hasretine son veren ekipte yer alan Mutlu Memiş, Aşkın Koç ve Fatih Yaşar ile birlikte verdi. Silivrispor Kulüp Başkanı Akgün Duru ve As Başkan Turgay Sakarya'nın misafir ettiği ekip ilk oturumunun 22 Haziran ikinci oturumunun da 29 Haziranda yapılacak olan genel kurulda yarışabilmek için listelerini teslim ettiler.

 

KAZANAN SİLİVRİ OLACAKTIR

Listelerin verilmesinin ardından şampiyon kadronun kurucularından Mutlu Memiş yaptığı kısa açıklamasında; “İlçemize ve Silivrispor'umuza hizmet noktasında hazırladığımız listemizi Başkan Akgün Duru ve yönetimine sunduk. İlçemizin ve kulübümüzün marka değerini yükseltebilmek adına elini taşın altına sokan her isme aşrı ayrı teşekkür ederiz. Alınan kongre kararı ve bu kongrede yarışacak olan tüm adaylara başarılar diler ve kongremiz hayırlara vesile olsun isteriz” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUM YAP