Celal Kansu Ve Ekibi Basınkent 1İn Yönetimine Talip

Celal Kansu Ve Ekibi Basınkent 1İn Yönetimine Talip

17.08.2009 10:31:38

Sitede komşuluk ilişkilerinin gelişimi yanı sıra çevre konularında duyarlılık vaat eden Kansu ve ekibi, "Sitemizin mutlaka ihtiyacı olan bir ekibiz" sözleriyle iddialarını ortaya koydu.

Silivri Basınkent 1 site sakinleri 23 Ağustos 2009 Pazar günü saat 10.00'da Yeşil olarak tabir edilen bölgede gerçekleştirilecek kongre ile yeni yönetimini belirlemeye hazırlanıyor.

KANSU: KARDEŞLİK İLİŞKİLERİ, TEMİZ

VE YEŞİL BİR ÇEVRE SÖZÜ VERİYORUZ

Basınkent 1 site yönetimine aday olan Celal Kansu, gazetemize yaptığı açıklamayla nedenlerini şöyle ifade etti: "Basınkent 1'i çok seviyorum. 20 yıldır en az haftanın 4 günü burada ikamet ediyorum. Sitemizi maliklerinin birbirleri ile kardeşlik hisleri ile bağlı, çevre bakımından temiz ve yeşil olan 20 sene önceki haline döndürmek istiyoruz.

"HİZMETLER, AİDATLAR İLE ORANTISIZ"

Sitede toplanan aidatlara karşılık verilen hizmetin yetersiz olduğu düşüncesindeyim.

"EKSİKSİZ BİR HİZMET VE

HUZUR SÖZÜ VERİYORUZ"

Tüm birikimlerimi, ekibim ve çevremin bilgilerini komşularım için kullanmak, onlara faydalı olmak amacıyla yönetime aday olmaya karar verdim. Özetle komşularıma hak ettikleri huzur ve hizmeti site yönetimi olarak eksiksiz bir şekilde sunma sözü veriyoruz.

"SİTEMİZİN MUTLAKA

İHTİYACI OLAN BİR EKİBİZ"

Ekip olarak bizler komşularımızı tek tek dolaşarak "Bizleri seçin" diye baskı yapmıyoruz. İhtiyaçtan dolayı taşın altına elini koyan deneyimli, bilgili, genç, dinamik, fedakar sitemizin mutlaka ihyacı olan bir ekip olarak kendimizi tanımlıyoruz."

BİRİNCİ: KOMŞULARIMIZI LAİK

OLDUKLARI ŞEKİLDE

YÖNETMEYE TALİBİZ

Celal Kansu'nun ekibinde yer alan Tekstil Mühendisi Sinan Birinci, site yönetimine adaylık kararlarına şu ifadelerle açıklık getirdi: "Sayın Celal Kansu bu işe bizim ısrarımızla girdi. Aynı fikirleri paylaşıyoruz. Hatta çok fazla aidat alındığını düşünerek, tutarı 50 TL'nin altına dahi düşürmeyi planladık. Yapacağımız işleri senet verir gibi yazılı olarak tüm komşularımıza dağıttık. Topluluklar laik oldukları şekilde yönetilirler. Biz bu elit, dürüst, kariyerli komşularımızı laik oldukları şekilde yönetmeye, sisetimizi çevrinin en gözde yerleşim yeri yapmaya talibiz. Basınkent 1 site sakinlerinin desteklerini bekliyoruz" dedi.

CELAL KANSU KİMDİR?

Genellikle Kadıköy ilçesinde polis derneklerinin etkinliklerden tanıdığımız Celal Kansu Silivri Basınkent 1 sitesi yönetimine ekibi ile aday oldu. Atatürk'ün verdiği soyadı ile anılan Celal Kansu çoğunluğu profesör ve dekan olan bir aileden geliyor. Şair Yazar Ceyhun Atuf Kansu ve İstiklal Mahkemeleri Başkanı Atatürk'ün arkadaşı Mashar Müfit Kansu'nun yeğeni. Profesyonel site yönetimi ve emlak danışmanlığı konusunda uzman, Kadıköy ve Silivri'de işyerleri sahibi. Bilirkişilik ve ekspertiz hizmetleri veriyor. Senelerce Bostancı Gösteri Merkezi'nde Şehit Polis Aileleri Başkan Yardımcısı olarak Polis Halk Elele gecelerinin düzenlenmesinde büyük katkıları oldu. Şehit Polis Aileleri için Başkan Yardımcısı oldu, dernek yararına resim sergileri düzenledi.  Her Ramazan’da derneğin verdiği iftar yemeklerin organizasyonunda büyük katkıları olmakta. Cüneyt Arkın'ın Başkanı olduğu hepinizin yakından tanıdığı 110 sanatçının üye olduğu sanat komisyonlarının başkan yardımcılığını üslendi. Başbakan bakanlar ve yetkililerle 4 sene boyunca yaptığı çalışmalarla telif hakları kanununun yasallaşmasında büyük çaba harcadı. Kendisi şu anda Şehit Polis Aileleri Derneği'ndeki görevi haricinde Polis Emekliler Derneği ve Trafik Müfettişleri Derneği onur üyesi. Politik Psikoloji Derneği Kasdav gibi 15'e yakın dernek üyesi ve danışmanı.                      Sevginar UYGUN

YORUM YAP