Çatalcaspor Silivrispor derbisine doğru

Çatalcaspor Silivrispor derbisine doğru

29.03.2017 10:30:52

Bugün bölgemiz Spor Toto 3. Lig 2. Grupta Çatalca Ziya Altınoğlu Stadında oynanacak olan Çatalcaspor - Silivrispor derbisine şahitlik edecek.

Gruplarında Play-Off için iddialı konumda olan iki temsilcimizin mücadelesi izleyenlere büyük keyif verecek. Nefeslerin tutulacağı maçtan kimin galip geleceği şimdiden merakla beklenirken, ev sahibi olma avantajı ile Çatalcaspor'un bir adım önde olduğu gözleniyor. Her ne kadar puan sıralamasında ikinci sırada olmasına rağmen Silivrispor'un favori gösterilmediği maçtan alınacak her neticenin bölgeye yarayacağına kesin gözüyle bakılırken, Çatalcaspor'un kazanması durumunda Play-Off yarışının farklı boyutlara geleceği tahmin ediliyor. Lider Bodrumspor ile aralarındaki puan farkının 6'ya inmesi ve şampiyonluk yarışının içerisin olmaları Silivrispor için büyük önem arz ederken, Çatalcaspor'da Play-Off'un içinden çıkmamak için mücadele etmesi müsabakanın seyrini değiştirecek gibi gözüküyor.
Sezonun ilk maçında Silivri Stadında oynanan maçın 0-0 sona ermesi, müsabakanın ikinci devrede de aynı neticeyle biteceğini tahmin edenlerin sayısının oldukça fazla olduğu gözleniyor. Ligde son altı haftaya girildiğinde heyecanın bu maça da yansıyacağı açık açık gözlenirken, alınacak neticeyi herkesin merakla beklediği gözleniyor. Bu soruya cevabın Çarşamba günü verileceği maçın başlama saati 15.00 olarak belirlendi. Bu zevkli ve çekişmeli geçecek olan maçı İstanbul Bölgesi hakemlerimizden Burak Taşkınsoy yönetecek. Taşkınsoy'un yardımcılıklarını yine İstanbul Bölgesi Hakemlerinden Sedat Bayrak ve Murat Erölmez yapacak. Karşılaşmada 4. Hakem olarak ise Kemal Mavi görev alacak.

Engin AKIN

YORUM YAP