Çatalcaspor direklere takıldı 0-2

Çatalcaspor direklere takıldı 0-2

18.10.2021 12:47:11

TFF 3. Lig 1. Grupta son haftalarda irtifa kaybeden Çatalcaspor 90 dakikasını tek kale oynadığı maçta Hendekspor'a 2-0 yenilerek üst üste üçüncü maçını da kaybetti.

Silivri İBB Müjdat Gürsu Stadı'nda oynanan maçta sayısız gol fırsatından yararlanamayan sarı kırmızılılar kalesine iki kez gelen Hendekspor'a maçı adeta hediye etti. İlk yarıda özellikle Ömer Faruk Acı ve Yusuf Atasoy'la net fırsatları cömertçe harcayan Çatalcaspor ikinci yarıda da yakaladığı gol fırsatlarında hovardaca davrandı. Maç boyunca Çatalcaspor kalesine iki kez gelen konuk Hendekspor 69. ve 90+2. dakikalarda İlkay İşler'in golleriyle 1 puan için kapandığı maçta 3 puanı alarak evine döndü.

Maça iyi başlayan Çatalcaspor özellikle ilk yarıda tek kale oynadığı maçta rakip kale önüne kamp kurdu. Birbiri ardına kaçan pozisyonlarla birlikte rakibi ise orta sahayı geçemediği gözlendi. ilk yarıdaki baskısını ikinci yarıya da taşıyan Çatalcaspor yine gol ayaklarının sessizliği ile adeta kahroldu. Hendek takımı ise Çatalcaspor kalesine 90 dakika boyunca iki kere gelebildi ve bunları da gole çevirdi.

Haber ve fotoğraflar: ENGİN AKIN

YORUM YAP