Çatalca kulüplerine Mesut Üner desteği sürüyor

Çatalca kulüplerine Mesut Üner desteği sürüyor

21.11.2019 10:03:02

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner göreve geldiği günden bu zamana kadar geçen süreçte gerek maddi destek gerekse de manevi desteği esirgemediği kulüplerine önceki gün 1. Amatör Ligde mücadele eden kulüplerine nakdi desteklerini de elden teslim etti.

 

Çatalca Kulüpler Birliği öncülüğünde hazırlanan çalışmalar neticesinde Çatalca Belediyesi ilçe sınırları dahilinde sportif faaliyetlerde aktif olan kulüplerine nakdi yardımlarını sürdürüyor. Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe'nin de olağanüstü çabaları meyvelerini veriyor. Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner kulüpler birliği ile yaptığı çalışma neticesinde Çatalca sınırları içinde TFF İstanbul 1. Amatör Ligde mücadele eden tüm kulüplerin başkanlarını toplayarak makamında nakdi desteklerini elden teslim etti.

 

AMATÖRLERİMİZ DESTEKLERİNİ ALDILAR

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner'in yaptığı nakdi yardımların ardından konu hakkında bir bilgilendirmede bulunan Çatalca Kulüpler Birliği Başkanı ve Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe açıklamasında; “İlçemizde faaliyetlerini sürdüren birçok kulübümüz var. İlk etapta aktif halde sportif faaliyetlerini sürdüren ve TFF İstanbul 1. Amatör Ligde mücadele eden kulüplerimize nakdi yardımlarını Belediye Başkanımız Sayın Mesut Üner elden teslim etti. Evvela bu destek için Belediye Başkanımıza teşekkürü bir borç bilirim.

 

GELECEK SPORTİF BAŞARILARLA ANILAN ÇATALCA'NIN OLACAKTIR

Bu yardımlar sadece nakdi destekle de kalmıyor. Müsabakalara gidiş ve gelişlerde kullanılan otobüsler, kulüp sporcularımızın kullandığı tüm malzemeler ve daha nice desteklerle Çatalca'da spor kültürü artıyor ve başarı da beraberinde geliyor. Bir ilçede kaliteli yapılan spor ile kaliteli bir gençlik yetişiyor. Yetişen niteliği yüksek sporcular da ilçeye katkı sağlıyor. Geleceğimiz olan gençlerimize yapılan her destek ülkemizin geleceğine yapılan yatırımlardır. Bizler bu bilinçle hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Gelecek Çatalca'nındır, gelecek sportif başarılara imza atan Çatalca'nın olacaktır. Bu bağlamda bizlerin her zaman yanında ve sonsuz destekçisi olan Belediye Başkanımız Sayın Mesut Üner'e sonsuz teşekkürlerimizi sunarız” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUM YAP