Çatalca eksenli Silivri gündemi

Çatalca eksenli Silivri gündemi

4.09.2017 12:34:08

Silivri gündemini Çatalca merkezli gelişmeler belirlemeye devam ediyor. Çatalca Belediye Başkanının sanatçı Sertap Erener'le yaşadığı sahne polemiğinde Cem Kara'dan yana tavır sergileyen Başkan Özcan Işıklar'dan sonra, hakaret içerikli paylaşımda bulunan Çatalca Belediyesi CHP'li Meclis Üyesi Remziye Arslanca'ya kongre sürecinde adeta sessizliğe gömülen AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu'dan tepki geldi.

Komşu ilçemiz Çatalca, Silivri'nin bitkisel hayata giren siyasi gündemini hareketlendirmeye devam ediyor. Çatalca Belediyesi CHP'li Meclis Üyesi Remziye Arslanca, 26 Ağustos tarihinde sosyal medya hesabından skandal bir paylaşıma imza attı. Üzerinde, “Parasını kaybeden fakir olurmuş, sevdiğini kaybeden âşık olurmuş, özgürlüğünü kaybeden esir olurmuş, şerefini ve namusunu kaybeden AKP'li olurmuş” yazısı bulunan bir fotoğraf paylaşan Arslanca, AK Parti Teşkilatlarının tepkisini çekti.

“İÇERİĞİNE BAKMADAN YÜKLEDİM, PİŞMANIM”
“Yaptığım paylaşımdan dolayı elbette ki pişmanım” diyen Remziye Arslanca, sehven olduğunu iddia ettiği paylaşımla ilgili şunları söyledi: “Yaptığım resimli paylaşımın içeriğine tam olarak bakmadan yükledim. Hiçbir siyasi partinin mensubuna hiçbir şekilde bu tarz bir hakarette bulunmadım. Fark ettiğim anda zaten sildim. Ama bazı arkadaşlar bunun görüntüsünü almış ve sosyal medyada dolaşıyor. Sizin aracılığınız ile tüm Adalet ve Kalkınma Partili arkadaşlarımızdan özür diliyorum. Talihsiz bir paylaşım oldu. Ancak yaptığım paylaşım partimi bağlamıyor. Ben bu istenmeden yapılan ve üzücü paylaşımı kendi sayfamda yaptım. Ne mensubu olduğum partimin resmi sayfasında ne de meclis üyesi olduğum belediyemin herhangi bir sayfasında yapmadım. Kimse bu konuyu siyasi bir mecraya çekmesin. Tekrar ediyorum, ben bu paylaşımın ne anlama geldiğini anladığım an anında sildim. Pişman olduğum için sildim ve yine tekrar ediyorum ki tüm Adalet ve Kalkınma Partililerden özür diliyorum.”

AK PARTİ ÇATALCA İLÇE TEŞKİLATI KONUYU YARGIYA TAŞIDI
CHP İlçe Başkanı Başkanı Halil Gök ve Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, meclis üyesini bu paylaşımından dolayı kınadıklarını ifade ederken, Çatalca AK Parti Teşkilatı şereflerini hedef alan sözleri sineye çekmeyerek paylaşımla ilgili suç duyurusunda bulundu.

RIFAT KUTLU SESSİZLİĞİNİ BOZDU
Kongre öncesi sessizliğe bürünen AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu da konuya kayıtsız kalmadı. Arslanca'yı kınayan bir açıklama yayınlayan Kutlu: “CHP'li Çatalca Belediyesi Meclis Üyesi Remziye Arslanca'nın partimize ve teşkilat mensuplarımıza ağır hakaretler içeren paylaşımını milletin vicdanına ve adli makamlara bırakıyor, AK Parti Çatalca İlçe Başkanlığımıza edep dolu duruşları için teşekkür ediyorum” diyerek kongre arifesinde girdiği kayıtsızlığın sınırını aşıp, gündeme ilişkin paylaşım yaptı.

Haber Merkezi

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Bayram yazısı...
Sonraki »

YORUM YAP