Çatalca’da sonucu kaleciler belirledi 1-1

Çatalca’da sonucu kaleciler belirledi 1-1

14.10.2019 10:46:14

TFF 3. Lig 1. Grupta zirve hesapları yapan Çatalcaspor evinde ağırladığı Çankaya Futbol Kulübe ile yaptığı müsabakada 1-1 beraberlik alarak gruptaki yerini korudu.

Kendi saha ve seyircisi önünde mücadele eden Çatalcaspor zaman zaman zorlandığı görülen Çankaya maçından bir puanı kurtardı. Bölüm bölüm kötü oynanan maçta her iki takımda birbirlerine nazire yaparcasına goller kaçırdı. Ayrıca her iki takımın kalecileri yenilen gollerde hataları da olsa kurtardıkları pozisyonlarla maçın skoruna etki eden oyuncular oldular. Maça Çatalcaspor hızlı başladı ve daha ilk dakikalarda Çankaya kalesinde tehlikeli ataklara imza attılar. Bu pozisyonlarda Çankaya kalecisini geçmekte zorlandılar. İlk yarının ikinci çeyreğinde orta sahanın kontrolünü eline alan Çankaya takımı Çatalca yarı sahasına oyunu yıktı. Orta alanda topu daha çok kullanan Çankaya takımı kanatlardan geliştirdiği ataklarla tehlikeler yarattıysa da Çatalca kalesi Kadir'e takıldılar. İlk yarı golsüz 0-0 beraberlikle tamamlandı.

İkinci yarıya Çankaya takımı daha istekli ve arzulu başladı. Orta alanı yine boşta bırakan Çatalca takımı ofansa geçmekte zorlandı. Maçın 67.dakikasında Çankaya ceza alanı içine atılan paralel pasa iyi hareketlenen Mustafa tek vuruşla ağları havalandırdı ve skoru Çatalca lehine 1-0 yaptı. bu golle birlikte defansına çekilen Çatalca kalesinde pozisyon görmeye de başladı. Müsabakanın 84.dakikasında Çankayalı oyuncu Talha durumu 1-1'e taşıyan golünü attı. Bu golle birlikte müsabakanın ilerleyen dakikalarında başka gol olmadı ve müsabaka 1-1 beraberlikle tamamlandı.

Stat: Çatalca

Hakemler: Abdurrahman Haymana, Mithat Levent, Muhammed Yıldız

Çatalcaspor: Kadir 9, Furkan 9, Bora 9, Fırat 9, Gökhan 9, İsmail 9 (90' Veli 9), Önder 9 (67' Abdurrahman 9), Ufuk 9, Mustafa 9, Mehmet 9, Ömer 9 (62' Hakan 9)

Çankayaspor: Burak 8, Furkan 8, Mutlu 8, Veli 8, Ahmet 8, Mert 8, Salih 8, Mehmet 8 (70' Ahmet 8), Tolga 8, Caner 8 84' Talha 8), Cemre 8 (88' Eren 8)

Skor: 1-1

Goller: 67' Mustafa (Çatalca, 84' Talha (Çankaya)

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki
Sonraki » Ömür boyu mutluluklar

YORUM YAP