Çatalca’da Özdemir devri başladı

Çatalca’da Özdemir devri başladı

6.01.2021 09:09:54

TFF 3. Lig ekiplerinden Çatalcaspor'da Cahit Erçevik'in istifasının ardından teknik direktörlük görevine Engin Özdemir getirildi.

Futbolculuk kariyerinde Gençlerbirliği, İstanbulspor ve Antalyaspor gibi birçok Süper Lig takımının formasını terleten Özdemir attığı imzayla resmen göreve geldi. Kulüp Başkanı Hasan Gökçe ve basın sözcüsü Osman Bağdatlı'ın hazır bulunduğu imza töreninde tecrübeli çalıştırıcı kendisini sezon sonuna kadar Çatalcasporlu yapan imzayı attı. Özdemir, yarın oynanacak olan Elazığ Karakocan Futbol Kulübü maçında takımın başında ilk maçına çıkacak.

FUTBOLCULUK KARİYERİ BAŞARILARLA DOLU

1968 Sivas doğumlu Engin Özdemir'i herkes Gençlerbirliğinin en iyi dönemlerinden orta sahadaki futbolu ile dikkatleri üzerine çekti. 88/89 futbol sezonunda Türk SV München'de başlayan Özdemir,  92-93 sezonlarından Gençlerbirliği, 96-97 sezonlarında İstanbulspor, 98/99 sezonlarında Adanaspor 2000-2001 sezonunda Diyarbakır,  2001-2002 sezonunda Antalyaspor gibi süper lig takımlarında forma giyerken,  2009-2011 yılları arasında da Almanya'da FV Bİebrich 02 takımında hem oynadı hem de antrenörlük yaptı. Çatalcaspor'da göreve Başlayan Engin Özdemir İlk kez alt liglerde bir sezon geçirecek.

GÖKÇE: İKİ TARAF İÇİN DE HAYIRLI OLSUN

İmza töreninin ardından kısa bir açıklama yapan Çatalcaspor kulübü Başkanı Hasan Gökçe “İki taraf için de hayırlısı olsun. Futbolculuk kariyeri oldukça parlak olan bir hoca ile anlaşma sağladık. Kendisinin başarılı olacağına inanıyoruz. Yönetim kurulu olarak kendisine her zaman desteğimiz olacak. Çatalcaspor hedefinden şaşmadı.  Sezon başında kendimize belirlediğimiz 2.lig hedefine emin adımlarla ilerleyeceğiz. “ dedi.

BAĞDATLI: HOCAMIZA VE FUTBOLCULARIMIZA GÜVENİYORUZ

Çatalcaspor'un hedeflediği noktaya geleceğini belirten sarı kırmızılı ekibin Basın sözcüsü Osman Bağdatlı teknik direktör Engin Özdemir'in takımına değişik bir hava kattığını belirterek, Çatalcasporlu camianın kendilerine güvenmeleri istedi. Bağdatlı “Bu tür camialarda bu tür değişiklikler normaldir. Biz de Çatalcaspor kulübü olarak hedefimiz doğrultusunda giderken,  yeni bir hoca ile anlaştık. Hocamızın futbolculuk kariyeri herkes tarafından çok iyi biliniyor. Önemli bir değer. İlk kez bir alt ligde çalışacak.  Kendisine, ekibine ve futbolcularımıza yönetim kurulu olarak güveniyoruz” dedi.

YORUM YAP