Çanta Stadı, Işıklar ile hayat buldu

Çanta Stadı, Işıklar ile hayat buldu

22.06.2017 14:08:35

Silivri'nin ilk resmi maç oynanabilen statları arasında olan Çantaköy Stadı eski atıl halinden Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar sayesinde kurtularak hem idman hem de maç oynanabilecek konuma getirildi.

Bizzat Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın talimatıyla harekete geçen belediye ekipleri yıllardır atıl konumda olan Çantaköy Stadı'nı adeta hayata döndürdü. Konu hakkında bilgilendirmede bulunan Silivri Kulüpler Birliği Başkanı Ali Tonta yaptığı açıklamasında; “Yıllardır atıl bir şekilde yapılmayı beklenen ilçenin ilk resmi maç oynanabilen statlarından Çantaköy Stadı adeta hayat buldu. Stadın bu duruma gelmesinde en büyük pay ise Belediye Başkanımız Özcan Işıklar'ın talimatlarıyla olmuştur. İlçenin ilk resmi maç oynanabilen sahalarından olma özelliği bulunan statta öncelikle belediye ekipleri çimlendirme işini bitirdi.

DOĞAL ÇİMLİ İKİNCİ STADIMIZ

Bilindiği üzere ilçemizde daha önceleri sadece Selimpaşa'da bulunan Karasu Tesisleri doğal çimdi. Şimdi Çantaköy Stadımız da doğal çim oldu. Böylelikle ilçemizin ismini taşıyan Silivrispor'un düzenli idman yapabileceği doğal çimi olan iki stadımız olmuş oldu. Çanta Stadımızın mükemmel doğal çim zemini için düzenli gübreleme ve sulamaları da belediye ekipleri tarafından yapılmakta. Stadın eksikleri soyunma odaları ve hakem odasının düzenlenmesidir. Bunlar da yapıldıktan sonra bu stada resmi maç isteyebiliriz. Ayrıca gece idmanları için de elverişli konuma gelmek üzere. Mevcut durumda statta gece idmanı yapılabilir düzeyde olmasına karşın birkaç takviye gerekli gibi görünüyor.

ÇANTASPOR BURADA ÇALIŞIYOR

Uzun bir aradan sonra lige tekrar geri dönen Çantaspor'da bu stadı idmanları için kullanmakta. Geçtiğimiz sezon oynadığı maçların ardından grubunda iyi dereceler alarak bir üst kümeye çıkma hakkı kazanan ilçemiz takımlarından olan Çantaspor'da idmanlarını b doğal çimli zeminde yapmaktadır. Bu şekilde sportif yatırımlarla ilçemiz gençliği her zaman kazanımda olmaya devam edecektir. Biz kulüplerin ve ilçemiz gençlerinin sportif geleceğini garantileyen Başkanımız Özcan Işıklar'a yaptığı sportif yatırımlar için teşekkür ederim” diyerek sözlerini tamamladı.

  1. Valbuena Valbuena

    SEYMENİN NE FARKI VAR? SEYMENDEDE ATIL HALDE BİR STAD VAR. HİÇ AMATÖR SPORA VERDİĞİNİZ ÖNEM YOK. BİZ BÖYLE BİR YERE GELEMEYİZ. ÇOCUKLAR PARKTAKİ BASKET SAHASINDA MAÇ YAPIYORLAR AYAKLARI KIRLMA RİSKİ VAR. MUHTARA SÖYLEYECEĞİZ OLMAZSSA ARTIK.

YORUM YAP