Çanta hattı için kurban kesildi

Çanta hattı için kurban kesildi

18.01.2017 15:47:24

Silivri Çağdaşkent ve Çanta Mahallesinden hareketle TÜYAP Beylikdüzü Metrobüs Durağı arasında ulaşım sağlamaya başlayan İETT otobüslerinin ilk seferi, AK Parti Silivri İlçe Başkanlığının katıldığı törenle hizmete alındı.

İlçemizin hızla artan nüfusu ile birlikte vatandaşlarımızın ulaşım ihtiyaçlarını karşılamak için İETT tarafından 300 numaralı Çanta-TÜYAP Beylikdüzü Metrobüs Durağı hattı halkımızın hizmetine sunuldu. İETT, Silivri merkez ve Gümüşyaka Mahallesinin ardından Çanta'ya yeni hat kazandırdı. 300 numaralı Çanta-TÜYAP Beylikdüzü Metrobüs Durağı hattı, 16 Ocak Pazartesi günü itibariyle hizmet vermeye başladı.

“SİLİVRİ'DE BAŞLATILAN SEFERLERİN KAPSAMI HER GEÇEN GÜN GENİŞLİYOR”
Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı olarak İstanbul'da toplu taşıma hizmeti veren İETT'nin ilçemizde etkin bir toplu ulaşım hizmeti sunduğunu vurgulayan AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı, yapılan son ulaşım yatırımları hakkında yazılı açıklamada bulundu. Sosyal medya mecrasında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “İstanbul Büyükşehir Belediyesi İETT Müdürlüğü tarafından Silivri'de başlatılan seferlerin kapsamı her geçen gün genişliyor. Silivri'den başlatıldıktan sonra Gümüşyaka Mahallesine kadar uzatılan seferler bugün itibari ile artık Çanta Mahallemizde de başlamıştır. İlçe Başkanımız Rıfat Kutlu Çanta Mahallesinde yapılacak ilk sefer için düzenlenecek törene İstanbul'dan kalkan İETT otobüsüyle geçti. Silivri'den yönetim kurulu üyelerimiz ve meclis üyelerimizin de katıldığı programa çok sayıda vatandaşımızda eşlik ettiler. Kurbanların kesilerek dualar eşliğinde başlatılan İETT seferleri, ilk etapta Çanta'dan 6 ve yine İstanbul'dan 6 sefer olarak belirlenmiştir. Yeni sefer ve güzergâhların öncelikle Çantalı hemşerilerimize ve Silivrili hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyoruz.”

Haber MERKEZİ

YORUM YAP