Candan Anaokulu basına tanıtıldı

Candan Anaokulu basına tanıtıldı

4.02.2017 10:31:28

Resmi açılışlarını yapmaya hazırlanan Candan Anaokulu yet-kilileri, basın mensuplarını kahvaltıda ağırlayarak okullarını tanıttı.

Kavaklı Mahallesi, Murat Çeşme Mevkii, Çizgi Sokak, No: 2/2 Silivri adresinde bulunan ve resmi açılışını yakın zamanda gerçekleştirmeye hazırlanan Candan Anaokulu dün basın mensuplarını kahvaltıda ağırladı. Okulun kurucusu Ramazan Atabay, ekibini tanıttı ve okulu gezdirdi. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olan ve 500 m2 alana sahip okulda 3-6 yaş grubu çocuklara okul öncesi eğitim verilecek.

ATABAY: KÜLTÜR VE ÖZDEĞERLERİMİZİN DE YER ALDIĞI BİR EĞİTİM ÇERÇEVESİ ÇİZECEĞİZ
Atabay, şöyle konuştu: “Bireyin hayatında okul öncesi eğitimin birinci derece öncelikte ve çok önemli olduğunu düşünüyorum. Biz de Milli Eğitim Bakanlığının çizdiği yolda, programları daha da geliştirerek böyle bir portföyde eğitim vermek istiyoruz. Uzun bir programı kısa bir zaman içerisine yerleştirerek çocukları eğitmeyi hedefliyoruz. Kültür ve özdeğerlerimizin de geniş yer aldığı bir eğitim çerçevesi çizmek istiyoruz. Özgüven sahibi, fikir üretebilen, sorgulayan nesiller yetiştirmeliyiz. Anaokulundan sonraki hayatlarına faydalı olabilecek şeyleri katmak istiyoruz.

EĞİTİMLERİMİZ
Çocuklarımıza özgürce hareket edebilecekleri, kapalı-açık spor alanları ve geniş sınıflar hazırladık. Sevgi ve mutluluk dolu sıcak yuvamızda İngilizce Dil Eğitimi, Değerler Eğitimi, Drama çalışmaları, Fen ve doğa, Hareket ve koordinasyon gelişimi, Hijyenik sınıf ortamı, Organik gıdalarla beslenme, Trafik eğitimlerimizle 3-6 yaş grubu çocuklarımıza hitap edeceğiz. Çocuklarımızın ilgi ve yeteneklerine göre program değişikliği yapabileceğimiz bir okuluz. 120 öğrenci kapasiteli okulumuzda alanımız büyük. İlk etapta kaliteli eğitim verebilmek için 50 öğrenci sayısını geçmeyi düşünmüyoruz. Gerçekleştirmek istediğimiz projeler oturursa ancak o zaman kapasiteyi arttırırız. Asıl amacımız çocuklarımızı yetiştirerek en iyi seviyeye getirmek ve ilkokula teslim etmek.”

Renginar SALİ

YORUM YAP