Canbaz, Sıkıntılı bir süreç yaşamadık

Canbaz, Sıkıntılı bir süreç yaşamadık

9.11.2020 11:09:00

Güzelcespor Kulüp Başkanı Tamer Canbaz pandemiyi göz önünde bulundurarak altyapıda zorunluluk getirmeden 2 Ekim'den beri çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

Canbaz "Eylül ayının ikinci yarısından itibaren çocuklardan ve velilerden gelen talep üzerine 2 Ekim'den itibaren zorunluluk ortaya koymadan gelmek isteyen oyuncularımıza duyurular yaparak altyapılarda kaleci antrenörümüz Ufuk Caşka, Kubilay Canlı, Fırat Gönç ve Murat Kılıç nezaretinde antrenmanlara başladık. Bu sürece devam ediyoruz. Çok şükür bugüne kadar sıkıntılı bir süreç yaşamadık. Sahanın girişlerini de değiştirerek tesislere sadece antrenör ve sporcuların girişine izin veriyoruz. Sporcu velilerimiz belli bir mesafeden çalışmaları takip edebiliyorlar. Tesislerdeki eksiklerimizi de tesis sorumlusu Cem Çalışkan'la koordineli bir şekilde çalışarak belediye spor müdürümüz Okan Sert'in destekleriyle tamamlamaya çalışıyoruz. Çok şükür bugüne kadar hiçbir sıkıntı yaşamadık. Sık sık toplantılar yaparak oradaki işleyişin sağlıklı gitmesi için ortak çalışma yapıyoruz." ifadesini kullandı.

"ANTRENMANLARA BAŞLAMAK İÇİN HAZIRIZ"

B.Çekmece ilçesinde artan Covid-19 sayısı nedeniyle altyapı sürecini yeniden değerlendireceklerini ifade eden Canbaz "U 19 ve A takım kategorilerinde henüz bir planlama yapmadık. Çalışmalara da maçların başlanıp başlanmayacağı yönünde çıkacak net karara göre hareket edeceğiz. Eğer bu süreçte liglerin başlama kararı çıkarsa en kısa sürede futbolcuları toplayarak, teknik kadroyu da oluşturarak antrenmanlara başlamak için hazırız."  dedi.

Haber: İskender KORDU

YORUM YAP