Çanakkale programı dolu dizgin

Çanakkale programı dolu dizgin

9.04.2016 10:09:35

Silivri Belediyesinin 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve TSK Şehitlerini Anma Günü nedeniyle her yıl düzenlediği Çanakkale Gezi programı devam ediyor. 19 Martta başlayan gezi programında Çanakkale'nin tarihi güzelliklerini ve şehitliklerini gezme imkânı bulan binlerce Silivrili, tarihi ruhu yerinde yaşıyor.

REHBER EŞLİĞİNDE TARİHİ GEZİ
Rehber eşliğinde Kilitbahir Kalesi, Namazgâh Tabyası, Mecidiye Tabyası, Koca Seyit, Şahindere Şehitliği, Alçıtepe Köyü, Şehitler Abidesi, Seddülbahir Köyü ve Müzesi, Ezineli Yahya Çavuş, Anzak Köyü, Albayrak Sırtı, Kanlısırt, Kırmızısırt, Bomba Sırtı, 57. Alay Şehitliği, Conkbayırı ve Bigalı Köyü Atatürk Evi gibi tarihi atmosfere sahip yerler ziyaret ediliyor.

BAŞKAN IŞIKLAR'A TEŞEKKÜR ETTİLER
Gencinde yaşlısına gezi programına katılan herkes, Türk tarihinin dönüm noktalarından biri olan Çanakkale Zaferi'nin destan yazılan topraklarını gezerken duygulu anlar yaşadı.
Silivrililer, gezi programı düzenlediği için Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'a ve tur boyunca kendileriyle ilgilenen belediye personeline teşekkür etti.

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki
Sonraki » TAKKE

YORUM YAP