Çalışkan, üçüncü dönem adaylığına hazırlanıyor

Çalışkan, üçüncü dönem adaylığına hazırlanıyor

2014 yılından bu yana Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanlığı görevini yönetim kurulu üyeleriyle beraber başarılı bir şekilde yürüten Ercan Çalışkan, göreve devam etme niyetini ortaya koydu. 

6 yıldır Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanlığını yürüten Ercan Çalışkan, 2016'da gerçekleştirilen kongrede güven tazeleyip ikinci dönem için seçildi. 2020 yılında Mart sonu veya Nisan başında yeniden genel kurul hazırlığı yapılacak Kooperatifteki görevine devam etme niyetinde olduğunu belirten Çalışkan, süreç hakkında Hürhaber'e açıklamalarda bulundu.
“Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla konuyu istişare ettik. Daha ayrıntılı da tekrardan konuşacağız elbette ama kararımız göreve devam etme yönünde. Tabi bizim niyetimizin ötesinde üyelerimizden çok güzel teveccüh var. “Sitemiz altın çağını yaşıyor mutlaka devam etmelisiniz” diyorlar, bu bizim değil onların söylemi… Görevden kaçılmaz. Genel kurulda üyelerimiz gerekli değerlendirmeyi en iyi şekilde yapacaktır” diyen Çalışkan, üçüncü döneme devam etme konusunda güçlü sinyaller vermiş oldu.
Sevginar SALİ

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki CHP kongresinden siyasi sonuçlar
Sonraki »

YORUM YAP