Çalışkan ebediyete uğurlandı

Çalışkan ebediyete uğurlandı

3.08.2017 12:17:12

31 Temmuz 2017 tarihinde ölümüyle Silivri'yi derin bir kedere sevk eden genç emniyet Müdürümüz Hakan Çalışkan, dün memleketi Samsun Terme'de öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından resmi törenle toprağa verildi.

Pazartesi sabahı makamında beylik tabancası ile intihar etmiş olarak bulunan Çalışkan'ın cenazesi Silivri Cumhuriyet Savcılığı ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Otopsi işlemleri sonrasında Kozlu Gasilhanesi'ne götürülen naaşı akşam saatlerinde buradan alınarak Atatürk Havalimanı'na getirildi ve saat 22.00'de uçakla memleketi Samsun'a oradan da toprağa verileceği yere, Terme'ye gönderildi.
Çalışkan'ın cenazesi Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok ve Silivri Kaymakamı Ali Partal'ın da katıldığı resmi törenin ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.
Hürhaber olarak bir kez daha Hakan Çalışkan'a Allah'tan rahmet, ailesi, tüm sevenleri, Emniyet Teşkilatı ile Silivri halkına başsağlığı diliyoruz…
Haber Merkezi

YORUM YAP