Çalışkan’dan Koçer’e destek

Çalışkan’dan Koçer’e destek

15.12.2017 09:41:20

Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, yönetimi ile birlikte 28 Ocak'ta ikinci dönem için güven tazelemeye hazırlanan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer ile ekibini kahvaltıda ağırladı, daha sonra da hep birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştirdiler.

Pazartesi günü Sanayi Sitesi ziyaretlerine Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Şaban Erdan ve önceki dönem başkanı Ramazan Saika ile başlayan Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer'le ekibi, Salı günü Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan ve de yönetimi ile devam etti.
Çalışkan ve yönetimi Koçer ile yönetimini önce sabah kahvaltısında ağırladı, daha sonra da esnaf ziyaretlerine birlikte çıktılar. Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Şaban Erdan bir gün önce Çalışkan'ın olduğu gibi Koçer'in Sanayideki Salı günkü programa eşlik etti.

KOÇER: SADECE YÖNETİMLE DEĞİL ÜYELERLE YÖNETİME TEKRARDAN TALİBİZ
Esnafları 28 Ocak 2018'de gerçekleştirilecek genel kurula davet eden Koçer, “Tüm üyelerimizi genel kurula davet ediyor ve katılımlarından büyük memnuniyet duyacağımı belirtiyoruz. Yaptığımız çalışmalar ve yönetim tarzımızı beğendiyseler bir dönem daha desteklerini beklediğimizi ifade ediyoruz. Her türlü eleştiriye ve ikaza açığız. Yaptığımız her iş doğru veya hiç hata yapmadığımız iddiasında da değiliz. Bir yanlışımız varsa söylendiğinde dönüp özür dilemesini de hatamızı düzeltip, telafi etmesini de biliriz. Biz odayı yönetim olarak yönetmeye talip değiliz! Bizler tüm üyelerimizle birlikte bu süreci yürüttük bundan sonra da aynı anlayışla daha etkin ve verimli sonuçlar elde ederek devam etmeyi vaat ediyoruz. Mucizeler yaratamayız ama eksiklikleri tamamlarız, sorunların bir ucundan tutarız… Bunları yaptık, daha iyisini de yapacağız…”
Haber Merkezi

YORUM YAP