Çakırkeyif'ten yılbaşı daveti

Çakırkeyif'ten yılbaşı daveti

20.12.2018 10:21:28

2018'e keyifli bir veda, 2019'a şahane bir ‘merhaba' için Çakırkeyif Butik Otel & Restaurant sizleri bekliyor.

Silivri'de Kavaklı Mahallesi, Kavaklı Caddesi, No:84'te 2001 yılından bu yana misafirlerini ağırlayan Çakırkeyif Butik Otel aynı zamanda restoran olarak da hizmet vermekte. Çakırkeyif her sene olduğu gibi bu yıl da keyifli, her türlü konforunuzun düşünüldüğü zarif mekanında, misafirlerine canlı müzik, birbirinden şahane lezzetler ve güzel sürprizler eşliğinde şahane bir yılbaşı programı hazırladı. Kişi başı fiyatlar sınırlı yerli içki limitiyle 260 TL olarak belirlendi.

Çakırkeyif'in cazip yılbaşı teklifini değerlendirmeyi düşünenler rezervasyon için
0212 744 81 35, 0212 744 81 36,
0541 517 96 33 ve 0532 212 15 42 nolu
telefonlardan işletmeye ulaşabilir.

ÇAKIRKEYİF HAKKINDA
Çakır Ailesi, 1995'te Silivri'nin Kavaklı Köyünde 4000 m²'lik arazi üzerine kırmızı, tek katlı, 1950 yıllarının mimari özelliklerini taşıyan bir ev inşa etti. İstanbul'dan, gürültüden, trafikten ve karmaşadan kaçarak bu eve taşındılar. Aile fertleri 2001'in kış aylarında bu evi bir restauranta dönüştürmeye karar verdi.
Sabahattin Çakır, benimsedikleri hizmet anlayışını şöyle ifade ediyor: “Bizim için temel olan; Evimizde yediğimiz özende, kalitede ve lezzette yemek yedirebilmek, insanları huzurlu kılabilmek ve keyifli sohbet ortamları yaratabilmek. Mesela, biz zeytinyağının Ayvalık'tan olanını seviyoruz, o halde insanlarda ondan tatmalı! Biz, kendimize Keşan'da bir köyde keçi sütünden peynir yaptırıyoruz, o halde insanlarda bunu tatmalı. Biz, çoban salatayı iri kıyım seviyoruz. Baharda, enginarlı kuzu zeytinyağlı mükemmeldir! Ve bahar, süt oğlak tandır zamanıdır. Yazın, bahçemizdeki ağaçlardan meyve toplamak, dalından yemeği seviyoruz… Tereyağlı peynirli ve ekmekli tarhana çorbası, kışın kahvaltıda nefis oluyor… Ve de biz Çakırkeyif'te her yılbaşı biten seneye çok güzel veda ediyor, yenisine şahane bir şekilde ‘merhaba' diyoruz…”

KONAKLAMA İMKANI
Yılbaşı gecesi için Çakırkeyif sizlere konaklama imkanı da sunuyor. Çakırkeyif'te birbirinden bağımsız önlerinde balkonu olan 5 adet tamamıyla ahşap malzemeden yapılı bungalow var. Ahşabın doğallığı ve rahatlatıcı özelliği sizi dinlendirecek, stresinizi unutturacak ve sabah uyanıp balkonda derin bir nefes çektiğinizde huzur bulacaksınız, temiz havayla zinde olacaksınız. Evinizde olduğunuz kadar rahat hissedeceksiniz.

ŞÖMİNE KEYİFİ
Çakırkeyif kış aylarında konuklarına, çıtır çıtır yanan bir şömine, Ermeni modeli zarif bir döküm soba ile, duvarlarında yağlı boya tablolar, aile resimleri, el işi dantelleri ve koltukların olduğu salonda karşılar, özel kavından sunduğu şaraplarla içinizi ısıtır, ruhunuzu dinlendirir ve yemeğinizi şölene çevirir.

ÇAKIRKEYİF KAHVALTI
“Çakırkeyif'te kahvaltı bir başkadır” diyen Sabahattin Çakır, bu husustaki iddialarını şöyle tarif ediyor: “Serpme kahvaltımızda size boş kalabalık sunmak yerine özenle seçilmiş ve hazırlanmış ürünlerimizle eşsiz bir kahvaltı sofrasına bekliyoruz. Özel ürettiğimiz peynirler, Hikmet Hanım tarafından hazırlanan ev reçelleri, pişi, omlet çeşitleri ve tabi ki tarhana çorbası (tereyağlı, keçi peynirli ve ekmekli tarhana çorbası, müdavimleri zaten bilir)”

ÖZEL GÜNLER
“Çakırkeyif özel bir yer. Misafirlerimiz için bu özelliği unutulmaz kılmak için elimizden geleni yapıyoruz” diyen Çakır, “Aile huzuru, dost sohbeti, bakımlı ve temiz alanları ile ve daha sayamadığımız misafirlerinin farkında olduğunuz birçok sebeple özel bir mekan. Özel günler olan davet, düğün, nişan, party, aile yemekleri ve aklınıza gelebilecek tüm kutlamalar da eğer aradığınızı bulamayacağınızı düşünüyorsanız, gelin o günleri islediğiniz gibi tasarlayalım, sunalım ve yaratalım.
Süsleme, canlı müzik, dj, açık büfe gibi çözümleri rahatlıkla üretebiliriz.
Çakırkeyif'te iç mekan da şömineli salonumuzda küçük, samimi ve keyifli bir kutlama alanı sunabiliyoruz.
Yazın da dilerseniz dış mekanda bahçede ve havuz kenarında kokteyl, açık büfe ve oturmalı yemek düzeni olarak çeşitli organizasyonlar gerçekleştirebiliyoruz” şeklinde imkanlarını aktardı.
Haber Merkezi

YORUM YAP