Çağrıbey’in kızları gururumuz oldu

Çağrıbey’in kızları gururumuz oldu

10.06.2017 11:25:28

Türkiye Okullararası Küçük Kızlar Voleybol Turnuvasında güçlü rakiplerini yenerek Fethiye'de finale kalan Çağrıbeyli kızlar hem İstanbul'un, hem de Silivri'nin gururu oldular.

Silivri'de İBB'nin Çağrıbey Ortaokulunun bahçesine yaptırdığı salonda idmanlarını sürdüren kulüp ilçeye büyük turnuvadan üçüncülük ile döndü. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan spor salonları meyvelerini vermeye başladı. Silivri'de Çağrıbey Ortaokulu'nun bahçesine yaptırılan spor salonunda çalışan genç kızlar bu salonların en büyük kullanıcılarından. Okullararası küçük kızlar kategorisinde Türkiye 3.'lüğünü alarak Silivri'yi ve İstanbul'u başarıyla temsil eden Çağrıbeyli kızlar ilçeye geldi. Başarıya giden yolda tesislerin önemi bir kez daha ortaya çıkmış oldu. Bu konu hakkında bir bilgilendirmede bulunan Çağrıbey Ortaokulu ve kızların teknik patronu Umut Tilev, “Başarıya giden yolda tesislerin önemini bir kez daha gömüş olduk. Bizler haftanın neredeyse tüm gününü kendi salonumuzda yaptığımız idmanlarla başarıya ulaştık. Okul bahçemize bu salonun yapılmasında başta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş ve emeği geçen herkese minnettarız. Ayrıca Fethiye'de yapılan okullar arası müsabakalara katılmamıza büyük destek veren Büyükşehir Belediyesine çok teşekkür ederiz. Başarının bir ekip işi olduğunu kanıtladık. Bu ekipte yaklaşık 50 maç boyunca bizlerin ulaşımını sağlayan Silivri Belediyemize, bizlere bu imkânı sağlayan ve maddi desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Özcan Işıklar'a çok teşekkür ederiz. Başarımızın bir diğer ayağı ise sayın velilerimizdir. Maddi manevi gösterdikleri destek için teşekkür ederiz.


KULÜPLER ARASI TURNUVAYA GİDİLECEK
Bu başarıyı kulüp bünyesinde de göstermek istiyoruz.10-19 Haziran tarihleri arasında Bursa'da yapılacak olan Kulüpler Türkiye Finalleri'nde bu başarımızı tekrarlamak istiyoruz. Kulüpler bünyesinde 200'ün üzerinde takımın katılımıyla İstanbul liginde Eczacıbaşı, Vakıfbank, Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray gibi dev kulüpleri yenerek grupta ikinci olduk.
Bu da bizi Türkiye Finalleri'nde favori takımlar arasına koymaktadır. Bunca büyük kulübün arasında bir Silivri Kulübünün olması hem de favori olarak gösterilmesi ilçemiz adına bir onur ve gururdur.
Engin AKIN

YORUM YAP