Çağdaş Demokrat Muhasebecilerden anlamlı etkinlik

Çağdaş Demokrat Muhasebecilerden anlamlı etkinlik

30.10.2020 11:37:26

Çağdaş Demokrat Muhasebeciler Birliği'nin Silivri temsilcileri Cumhuriyet Bayramında korularında yeni fidanları toprakla buluştururken, ebediyete intikal eden genç meslektaşları Çiğdem Terzioğlu'nu da unutmadılar.

Çağdaş Demokrat Muhasebeciler Birliği Cumhuriyet Bayramı programına Silivri ilçesi olarak fidan dikme etkinliği düzenleyerek katkı verdi. Konuyla ilgili paylaşımda bulunan ÇDMB Silivri Sekreterya Sözcüsü Simge Kandemir Kesen, “Bu anlamlı günün anısına; ülkemize, dünyamıza yeni fidanlar kazandırdık. Gururla, mutlulukla... Cumhuriyet bilinç ister, bilgi ister, erdem ister. Ve ancak örgütlü toplum bunu başarabilir. Düşünce birikimi olmadan yapılan her eylem, edilen her söz geçicidir! Bu nedenle Biz Çağdaş Muhasebeciler Cumhuriyetimiz'e kalıcı fidanlar kazandırmaya devam edeceğiz. En büyük bayramımız kutlu olsun.”

Muhasebeciler ayrıca fiden dikme etkinliklerinde kısa bir süre önce ebediyete intikal eden meslektaşları Çiğdem Terzioğlu'nu da unutmayarak, anısına da fidanları toprakla buluşturdular.

YORUM YAP