BYPatron’dan Silivrispor’a kahvaltı

BYPatron’dan Silivrispor’a kahvaltı

17.04.2019 12:07:52

İlçenin  yeni ve gözde mekânlarından olan BYPatron'da Silivri Seyahat Turizm İşletme sahibi Ercan Öztürk, Özgül Turizm İşletme sahibi Muharrem Akıncıoğlu Silivrispor takım ve yönetimini kahvaltıda ağırlayarak kulübe olan desteklerini gösterdiler.

Hafta sonu hayati bir maça çıkmaya hazırlanan Silivrispor'a ilçe esnafı sahip çıkmaya devam ediyor. İşletmeciliğini Tuna Sevinç, Hakan Tekin ve Sezai Kütük'ün yaptığı ve ilçenin gözde mekânları arasına giren BYPatron ilçesinin takımını ağırladı. BY Patron'da verilen sabah kahvaltısını ise Silivri Seyahat Turizm İşletme sahibi Ercan Öztürk, Özgül Turizm İşletme sahibi Muharrem Akıncıoğlu karşıladı. Kahvaltıya Silivrispor Kulüp Başkanı Akgün Duru, Silivrispor Genel Kaptanı Orçun Koyuncuoğlu, Silivrispor teknik heyeti ve tüm kadro katılım sağladı.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Verilen kahvaltının ardından kısa bir değerlendirmede bulunan Silivrispor Kulüp Başkanı Akgün Duru, “İlçemiz esnaflarının destekte bulunuyor olması sevindirici ama bu esnaf sayısının kasıtlı olması düşündürücü. Bizleri ağırlayarak destekte bulunan ve başarılı olmamızı gönülden isteyen değerli işletmelerimize teşekkür etmek boynumuzun borcu. Ayrıca BYPatron gibi işletmelerin ve burada bizleri ağırlayan isimlerin de artması en büyük arzumuzdur” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUM YAP