Büyükşehir’den üzümsü meyveler eğitimi

Büyükşehir’den üzümsü meyveler eğitimi

29.10.2018 13:01:08

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, İBB Muhtarlık ve Gıda Daire Başkanlığı Tarım ve Su Ürünleri Müdürlüğünce Silivri Ortaköy'de 'Üzümsü Meyveler' konulu eğitim toplantısı düzenleneceğini açıkladı. 

Tarım ürünlerinin yeni favorilerinden olan üzümsü meyve üretimi eğitimini tarımla uğraşan herkesin mutlaka katılması gerektiğini de söyleyen Başkan Bozoğlu, Silivri'de yaşayan çiftçileri eğitim toplantısına davet etti.

ÇİFTÇİLERİMİZ BU EĞİTİMİ KAÇIRMAMALI
Silivrili çiftçilerin bu eğitim toplantısını kaçırmaması gerektiğini söyleyen AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu konuya ilişkin şu ifadelere yer verdi: "Üzümsü meyve üretimine teşvik amaçlı İBB Tarım ve Su Ürünleri Müdürlüğü tarafından organize edilen 'Üzümsü Meyveler Eğitimi' toplantımız 5 Kasım 2018 tarihinde Silivri Ortaköy Mahallesi Ortaköy Spor Kulübü binasında gerçekleşecek. Eğitim toplantısına, Isparta Eğridir Meyvecilik Araştırma Enstitüsünden üzümsü meyveler uzmanı Dr. Seçkin Gargın konuşmacı olarak katılacak. Tarım ürünleri arasında oldukça rağbet gören üzümsü meyve üretimi ile ilgili bu eğitim Silivri'de tarımla uğraşan çiftçilerimizin kaçırmaması gereken bir toplantı. Bütün çiftçilerimizi bu toplantıya davet ediyorum. İBB Başkanlığımıza Silivrili çiftçilerimize bu imkanı sunduğu için de ayrıca teşekkür ediyorum."

Haber Merkezi

YORUM YAP