XXXXX

Büyüklere Gerçekler, Küçüklere Masallar

Siyasetin tansiyonu yaklaşan sandık buluşması nedeniyle çıktıkça çıkıyor… Yeterince gerçeğin üzerinde durduktan sonra, küçüklere masallar anlatarak karar anına doğru ilerleyelim…
Kim ne söyledi ne yaptı, hepsini olduğu gibi aktarmaya çalıştık. Karar seçmenin artık. Ülkesi ve kendi durumunu düşünerek bir karar verecek. Kimseden kendini yok sayarak tamamen ülke aşkıyla siyasi seçimini yapmasını beklemeyelim. Bencillik değil bu, koşullarımızın gerçeği bence.
Cuma günü halen söyleyebilecek bir şeylerimiz olursa yazarım, yazmazsam bilin ki söylenecek önemli bir şey kalmamıştır.
Karar seçmenin… Sonuçların hangi açılardan değerlendirileceğini de defalarca yazdık. 12 Haziran genel olduğu kadar, yerel sonuçları ile de büyük önem arz eden bir seçim olacak.
Star Gazetesi’nin Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Karaalioğlu’nu izledim geçtiğimiz akşam NTV’de. Sol kesimin ülke yönetimine daha yaygın olarak müdahale ettiğini, sağcı, muhafazakar, kırsal bölgelerde yaşamını sürdüren kesimin sadece seçimler aracılığı ile bu sürece dahil olduğu yönündeki tespitini paylaştı. Bu yüzden solcuların, seçimleri fazla önemsemediğini, sağ kesimin tabanını oluşturanların büyük bir ciddiyetle süreci takip ederek, görev aldığını anlattı.

Haberin devamı 09.06.2011 tarihli Hürhaber Gazetesi’nde…


YORUM YAP