Büyükkılıçlı Ortaokulu Toki’de

Büyükkılıçlı Ortaokulu Toki’de

22.03.2016 10:45:35

2015-2016 Eğitim-öğretim yılının sonuna yaklaşırken, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş sistemi kapsamında sınava girerek, tercihte bulunacak 8. Sınıf öğrencilerinin de heyecanı artıyor. Ortaokul öğretmenleri kendilerine rehberlik ederek, ilçemiz ortaöğretim kurumlarını tanıtıyor.
Toki Cumhuriyet Anadolu Lisesinin son günlerdeki konukları çoğaldıkça çoğalıyor. Cevat Manavoğlu'nun müdürlüğündeki lise, önceki gün Büyük Kılıçlı Ortaokulu son sınıf öğrencilerini ağırladı. Öğrencilere, Okul Müdürü Muzaffer Belen ve İngilizci Öğretmeni Miray Demir de eşlik etti. Toki Cumhuriyet Anadolu Lisesi Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni Yakup Tümer, her zaman olduğu gibi konuklarını en iyi şekilde ağırlayarak, gezdirdi ve bilgilendirdi.
Okulun Müzik Öğretmeni Metin Can Erkencigil ve öğrencileri, konuklarına bir de müzik dinletisi sunarak, güzel bir jest yaptılar. Büyük Kılıçlı Ortaokulu Müdürü Muzaffer Belen, kendilerine gösterilen ilgi dolayısıyla Toki Cumhuriyet Anadolu Lisesi yönetici ve öğretmenlerine öğrencileri adına teşekkür etti.

Renginar SALİ

YORUM YAP