Büyükbaş hayvan yetiştiricileri pasaportlarını E-Devlet'ten temin edebilecek

Büyükbaş hayvan yetiştiricileri pasaportlarını E-Devlet'ten temin edebilecek

6.04.2021 12:51:19

Silivri İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, büyükbaş hayvan yetiştiricilerinin pasaportlarını E-Devlet'ten temin edebileceğini duyurdu.

Silivri İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Bakanlığın yeni bir çalışması neticesinde büyükbaş hayvan pasaportlarının internet üzerinden alınabileceğini duyurdu.

İlçe Tarım Müdürlüğü duyurusunda şu bilgilere yer verdi: “Sığır cinsi hayvan pasaportları tekpencere.tarbil.gov.tr adresinden "belge al" kısmından yetiştiricilerimiz tarafından e-devlet şifresi ile doğrulanabilir olarak alınabilmektedir. Alınan pasaportların resmi geçerliliği bulunmaktadır.

tekpencere.tarbil.gov.tr linki tıklandığında E-Devlet sayfası açılmakta olup, kimlik numarası ve şifre ile girildikten sonra yukarıda bulunan “BELGE AL” kısmı tıklanmalıdır. Buradan İl/İlçe Müdürlüğü seçilmeli, daha sonra hayvanlar görüntülenerek hangi hayvanlar için pasaport alınacağı seçilmelidir. Ardından döner sermaye ödeme sayfasına yönlendirmekte olup kredi kartı ile ödeme yapıldıktan sonra Pasaportlar çıktı olarak alınabilmektedir.”

Haber Merkezi

YORUM YAP