Bursluluk sınavına yoğun ilgi

Bursluluk sınavına yoğun ilgi

27.02.2016 15:46:01

Ülke genelinde 35 kampüsü bulunan Mektebim Okullarının 103 okulunda eş zamanlı düzenlediği bursluluk sınavına, öğrenci ve veliler yoğun ilgi gösterdi.

BURS SINAV SONUCU CUMA GÜNÜ AÇIKLANACAK
20 bin'in üzerinde öğrencinin katıldığı sınavların sonucu Cuma günü saat 17.00'de açıklanacak. Web sitesi ve sosyal medya üzerinden ilan edilecek sonuçlar sonrasında 1000 öğrenci %100 eğitim bursu ile Mektebimli olacak. 3. sınıftan 11. sınıfa kadar farklı yaş gruplarından ve okullardan sınava katılan öğrenciler, başarı sıralamalarına göre bursların sahibi olacak.

VELİLER YAŞAM BOYU GELİŞİM SEMİNERLERİNE KATILDI
Hafta sonu tamamlanan sınavlarda öğrenciler başarı durumlarını belirlerken, veliler de farklı etkinliklere katılma imkanı buldu. Mektebim Okulları Bölüm Başkanlıkları, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Biriminin ortak düzenlediği Yaşam Boyu Gelişim seminerleri iki tam gün devam etti. İstanbul, Adana, İzmir, Tekirdağ, Balıkesir, Yalova, Yozgat ve Ankara'da bulunan kampüslerde düzenlenen etkinliklerde öğrenciler sınav heyecanını yaşarken velilerde Ergenlik, Çocuk Gelişimi, Etkili İletişim ve benzeri konularda seminerlere katılarak sertifika sahibi oldular.
Haber Merkezi

YORUM YAP