Bülent Akan’ın sihirli eli 4-0

Bülent Akan’ın sihirli eli 4-0

3.04.2019 16:54:15

Son haftalarda iyi bir çıkış grafiği yakalayan Silivrispor çıktığı Urfa deplasmanında grupta orta sıralarda yer alan Karaköprü Belediyespor'u 4-0 yenerek ligde rahat bir nefes alarak üst sıralara doğru tırmanışa geçti.

Karaköprü Faruk Çelik Stadı'nda oynanan ve çok sayıda Urfalı izleyici tarafından takip edilen maça konuk ekip Silivrispor hızlı başladı. Silivrispor maça as kalecisi Burak Kapan'ın sakatlığından dolayı eksik başlayarak yerine ikinci kaleci Mert ile başladı. Müsabakanın daha ilk dakikalarında Silivrispor geliştirdiği sağlı sollu ataklarda gol aradı. Müsabakanın ilk çeyreğinde orta alan mücadelesi şeklinde geçen maçta Karaköprü'nün cılız atakları Silivrispor defansında eridi. Müsabakanın 36.dakikasında Karaköprü ceza alanı önünde gerçekleşen müdahalenin ardından maçın hakemi frikik atışına hükmetti. Silivrispor adına kazanılan frikik atışı için topun başına tecrübeli oyuncu Taner Görsoy geçti. Kurulan barajın üstünden kalecinin uzanamayacağı köşeye topu yollayan Taner, Silivrispor'u 1-0 öne geçiren golünü kaydetti. Bu golün ardından maçta başka gol olmadı ve müsabakanın ilk yarısı Silivrispor'un 1-0 üstünlüğü ile noktalandı.

İKİNCİ YARI FARKA GİDİLDİ

Müsabakanın ikinci yarısında da Silivrispor fırtınası esmeye devam etti. İkinci yarıya hızlı başlayan Silivrispor kanatlardan bindirmeye devam etti. Müsabakanın 63.dakikasında orta alanda Yunus Yaşar'ın ara pasında topla buluşan Halil Uysal iki defans oyuncusunu da çalımlayarak ağları havalandırdı ve skoru Silivrispor lehine 2-0 yapan golünü kaydetti. Müsabakanın 73.dakikasında yine Halil sahneye çıktı ve kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü kaydetti ve skor 3-0 oldu. Müsabakanın 79.dakikasında Silivrispor'da Gökhan sahneye çıktı ve maçın skorunu Silivrispor lehine 4-0 yapan golünü kaydetti. Müsabakanın sonunda başka gol olmadı ve Silivrispor zorlu geçmesi beklenen Karaköprü Belediyespor maçını 4-0 kazanarak önemli bir galibiyete imza atarak tehlikeli bölgeden daha da uzaklaşarak nefes aldı.

Stat: Karaköprü Faruk Çelik

Hakemler: Hakan Basık, Mehmet Ekmekyermez, Özcan Genel

Karaköprü Belediyespor: Ebubekir7, Fatih7, Ramiz 7, Ahmet 7, Ali 7 (65' Rıdvan 7), Bilal 7, Mert 7, Emre 7 (40' Emre Tekin 7), Hakan 7, Yeldar 7, Adnan 7 (77' Sefa 7)

Silivrispor: Mert 8, Metin 8, Vahit 8, Mehmet 8, Halil 8, Yunus 8, Emin 8 (88' Sercan 8), Selçuk 8, Taner 8, Gökhan 8 (83' Muhammet 8), Ufukcan 8 (64' Çağrı 8)

Skor:

Goller: 36' Taner, 63 ve 73' Halil, 79' Gökhan (Silivri)

YORUM YAP