Bugün yıkım var

Bugün yıkım var

28.04.2017 09:39:14

Silivri Belediyesi, Selimpaşa sahilinde bulunan büfe işgallerinin ortadan kaldırılmasına yönelik çalışmaları başlattı. İlgililere tebligatlar yaparak, kendilerine verilen sürede ek işgalleri kaldırmamaları durumunda 28 Nisan 2017 tarihinde Cuma (bugün) yıkım çalışmasının yapılacağını bildirdi. 

Silivri Belediyesi ekipleri, Selimpaşa Kadir Has Üniversitesi arkasında, Halaskargazi Caddesi üzerinde Belediyesi Encümenince belirlenen ebatlarda işgaliye karşılığında tahsis edilen 8 ayrı büfenin; ebatlar dışına çıkarak, eklenti ve ilaveler yaptığını gerçekleştirilen kontrollerde tespit etti.
Çevre halkının ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla tahsis edilen büfelerin, söz konusu ilavelerinin kaldırılması için harekete geçen Silivri Belediyesi, ilgililere tebligatlar yaparak, kendilerine verilen sürede ek işgalleri kaldırmamaları durumunda 28 Nisan 2017 tarihinde yıkım çalışmasının yapılacağını bildirdi.

IŞIKLAR: HEP BİRLİKTE KARARLILIK GÖSTERMELİYİZ
Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Işıklar: "Zamanla bazı işletmelerimizin veriliş amacı dışına çıkarak, görüntü kirliliği ve rahatsızlık oluşturacak kullanımlar yaptığını tespit ettik.
Bu konuda ilçe genelinde bir kararlılık oluşturmak zorundayız. Kent estetiğini korumak, zaman içerisinde oluşan disiplinsizliklerin önüne geçmek amacıyla, birçok kez yapılan uyarıların ve tebligatların ardından işgallerin kaldırılması kararını aldık. Yıkım yapmak çözüm değil, aslolan bu düzenin kendiliğinden oluşmasını sağlamaktır. İşletmelerimizin bu konuda hassasiyet ve düzeni sağlamak konusunda çaba göstermelerini arzu ediyorum" dedi.

YIKIM ÖNCESİ İŞGALLER KALDIRILMAYA BAŞLANDI
Yapılan kontrollerde Selimpaşa sahilindeki büfelerin eklenti ve ilave işgallerinin ilgililerince kaldırılmaya başlandığını tespit eden Silivri Belediyesi ekipleri, ilaveleri kaldırmayan büfelere ilişkin yıkım işlemini ilgili kurum ve kuruluşların koordinesi ile birlikte 28 Nisan 2017 tarihinde gerçekleştirecek.

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki
Sonraki » Avcılara Güçlü Başkan adayı

YORUM YAP