“Bu vatan için can vermeye hazır bir milletiz”

“Bu vatan için can vermeye hazır bir milletiz”

20.09.2018 10:53:14

AK Parti Silivri ilçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ülkenur Büke, Gençlik Kolları Başkanı Şafak Karabina ve İlçe Başkan Yardımcısı Hürinaz Erkıran ile birlikte, 19 Eylül Gaziler Günü münasebeti ile Gazi Adnan Gürcan başkanlığında ki Silivri Muharip Gaziler Derneğini ziyaret etti.

19 Eylül Gaziler Günü dolayısı ile Silivri Muharip Gaziler Derneğini ziyaret eden AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, dernek başkanı Adnan Gürcan ve dernek üyesi gazilerle bir süre sohbet etti.

BOZOĞLU: BÜTÜN ŞEHİT VE GAZİLERİMİZE MİNNET BORÇLUYUZ

Dernek üyesi gazilerin 19 Eylül Gaziler Gününü kutlayan Başkan Bozoğlu, “Millet olarak siz fedakâr gazilerimize minnet borçluyuz. Bu vatan için yaptığınız fedakarlıklar hiçbir şeyle telafi edilemez” dedi ve açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Bugün bu vatan, bayrak ve millet için gözünü kırpmadan vazife yapmış kahraman gazilerimizin, yani sizlerin günü. Türk milleti tarih boyunca hiçbir esarete mahal vermemiş ve canı pahasına vatanını, bayrağını, devletini savunmuş ve milletine sahip çıkmıştır. Bunun en güzel örneğini Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının birçok olumsuzluğa ve zorluğa rağmen verdikleri ve zaferle sonuçlanan milli mücadele döneminde görüyoruz.

“BUGÜN BİZLER, YARIN İSE EVLATLARIMIZ BU VATAN İÇİN CAN VERMEYE HAZIR”

Dünden bugüne, iç ve dış düşmanlarımız hiç boş durmadılar. Bugüne baktığımızda Türkiye'ye karşı birçok oyuna şahit olduk. Daha birkaç yıl önce 15 Temmuz hain darbe girişini hep beraber yaşadık. Güçlenen ve her alanda kalkınan Türk Milletine darbe girişimi ile diz çöktürmek isteyenlere kahraman milletimiz bir kez daha fırsat vermedi ve vatanımıza, bayrağımıza göz dikenlerin önüne canını siper etti. Bugün ise ekonomik olarak bu savaşa karşı milletçe direniyoruz. Bu vatan sahipsiz değil ve bu vatan için her zaman can vermeye hazır bir fedakâr bir milletimiz var. Bu düşüncelerle şahsım ve teşkilatım adına dünden bugüne kadar, vatan için, bayrak için millet için düşmana göğsünü siper etmiş ve ahirete intikal etmiş başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bütün gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olan bütün gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Dün atalarımız bu vatan için can verdi. Bugün bizler yarın ise milli ve manevi duygularla yetişen evlatlarımız bu vatan için can vermeye hazırlar” dedi.

YORUM YAP