XXXXX

Bu utanç hepimizin!

Bir süredir merkezden uzaklaşarak köyler, eski beldeler ve uzak mahallelerde vatandaşın nabzını tutmaya gayret ediyoruz. Geçtiğimiz hafta sonu Çeltik'ten gelen haberleri görünce çok üzüldüm. Açıkçası bu bölgeleri ‘çok mu ihmal ettik' diye de hayıflandım.
İSKİ ile ilgili merkezde yaşanan sıkıntılar meğerse ne kadar komikmiş… Çeltik'te anlatılanları okuyunca ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız. Basın olarak biz ihmal etmişiz bu insanları ama devlet de İSKİ'nin elemanlarının insafına bırakmış meğer…
Ne demek vatandaştan para toplayıp da hiçbir belge vermemek?!
İSKİ deyince bir alt yapı, geleceğimizi kurtaran, denizimizi koruyan alt yapı yatırımlarını düşünüyorduk. Kazıp geçtikleri yerlerde çekilen sıkıntılara daha iyi hizmet için dayandık! Yaşananlara ilişkin iddialar utanç verici…
İSKİ'nin yetkilileri bu rezaleti açıklığa kavuştursun…
Ve Silivri Belediyesi avukat mı tutacak bu insanlara, Çevre Müdürlüğü'nü mü yönlendirecek ne yapacaksa yapsın ama sahip çıksın!
AK Partililer de düşünüyor ‘Yüzyılın yatırımını yaptık neden seçimi kaybettik' diye… Vatandaş belli ki aynı şey için ikinci kez ödeme yapma ihtiyacı hissetmedi.
***
Ne yaptığınız tabi ki önemli ama nasıl yaptığınız anlaşılan daha önemli… Kendini savunmaktan aciz, devlet ve kurumlar karşısında boyun eğen insanları kandırdık, menfaat sağladık diye düşünürsünüz… Çok yanılırsınız, çoook…
Silivri'de siyaset yapmak kolay. Çeltik'e bir gidin, kulaklarınızı ve gözlerinizi açın…

ANKET
Özel bir hastane 82 müşterisi ile birebir anket yapar. Soru şudur. Kurum faaliyetlerinde önce hangisi gelir? Sıralayınız.
-İşini iyi yapan
-Temizlik
-İyi ahlak
-Güleryüz
Sonuç ne çıkar.
53 Kişi Güleryüz
10 Kişi İyi Ahlak
10 Kişi Temizlik
9 Kişi İşini İyi Yapan... demişler.

SİYASET
Hz. Ali Halife ve Devlet Başkanı olunca bir kısım sahabi karşısında yer alır. Onlara sorar:
-Benim hangi işim Kur'an'a, sünnete ve benden önceki halifelerin icraatlarına aykırıdır. Değilse neden ayrısınız? Onlar da:
-''Onlar yapacakları işleri bizimle konuşurlardı'', demişler.

GÜNÜN SÖZÜ
''Söylenecek bir şeyiniz varsa kapıyı
siz çalacaksınız.''

YORUM YAP