“Bu referandum siyasi tarihimize kara bir leke olarak geçecek”

“Bu referandum siyasi tarihimize kara bir leke olarak geçecek”

1.05.2017 09:47:34

16 Nisan Referandum sürecinde Hayır cephesinde Demokrat Parti adına mücadele eden Silivri İlçe Başkanı    Halide Avlu, halk oylaması sonucunu değerlendirdi.  

Demokrat Parti Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu, Referandum sonucuna ilişkin değerlendirmesini Hürhaber ile paylaştı. Avlu, yapılan halk oylaması ile ilgili görüşlerini şöyle ifade etti:
“Üzülerek belirtmek zorundayım ki 16 Nisan'da Anayasa değişikliği için yapılan sağlıklı bir seçim olmamıştır. Ancak seçmen çok duyarlıydı, çoğunluk sandığa gitti.

“BU REFERANDUM DA SİYASİ TARİHİMİZE KARA BİR LEKE OLARAK GEÇECEKTİR”
Hiçbir ülkede OHAL varken seçim yapılmıyor; örnek Belçika, İspanya, Portekiz… 1946 yılında nasıl açık oy, gizli tasnif seçimleri tarihimize kara leke olarak geçtiyse bu Referandum da siyasi tarihimize kara bir leke olarak geçecektir.

“SİLİVRİ'DE AKP NEYİN KUTLAMASINI YAPTI?”
Ve sormadan edemiyorum; Silivri'de AKP neyin kutlaması yaptı acaba? Mühürsüz oylar devlete olan güveni iyice sarsmıştır.

TEŞEKKÜR
Ben buradan önce Silivrili hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Büyükşehirlerdeki seçmenlerime çok teşekkür ediyorum. Yönetim kurulu arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum. Çok zor şartlar altında benimle birlikte gece gündüz demeden çalıştılar.
İnşallah en kısa zamanda güzel günlerde, güzel insanlarla görüşmek dileği ile.. Koşullar ne olursa olsun demokrasi mücadelemizden vazgeçemeyiz.”
Haber Merkezi

YORUM YAP