“Bu güzel tablo için sizlere teşekkür ediyorum”

“Bu güzel tablo için sizlere teşekkür ediyorum”

28.06.2016 15:50:13

Öz Alibeyliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin iftar organizasyonunda konuşan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, birlik, beraberlik, sevgi ve hoşgörüye vurguda bulunarak mahallelilerin sunduğu tablo için teşekkür etti.

Ramazan ayında üyelerine yönelik Edirne gezileri düzenleyen Öz Alibeyliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, sıcaklardan dolayı fazla talep olmayınca, bu kez üyeleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi. 24 Haziran Cuma akşamı Alibey Mahallesi Adak Sokak'ta kurulan sofrada dernek üyeleri yoğun katılım gösterirken kendilerini CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, CHP Belediye Meclis Üyeleri Doruk Bulut ve Hakan Sefa, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Harun Tüfekçi, Alibey Mahallesi Muhtarı Solmaz Tüfekçi kendilerini yalnız bırakmadı. Mahallenin eski ve yeni sakinleri oruçlarını hep birlikte açtı.

IŞIKLAR: BU GÜZEL TABLO İÇİN SİZLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM
Işıklar, Öz Alibeyliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyelerine şöyle seslendi: “Tuttuğunuz oruçlarla, yaptığınız bu güzel ibadetlerle bu güzel mukaddes ayında çocuk, kadın ve erkeğiyle meydanlarda bu güzel tabloyu bize sunduğunuz için sizlere teşekkür ederim. Hayırlı uğurlu olsun.
Ramazan Bayramınızı şimdiden kutluyorum. Birlik, beraberlik ve huzur içinde nice bayramlar geçirmenizi diliyorum. Bu sevgi dolu beraberliğimiz tüm Türkiye'ye yayılsın inşallah.

“ALİBEY'İN YARATTIĞI SEVGİYİ TÜM MAHALLELERE YAYDIK”
Hep söylüyorum bizim dinimizin kutsiyetini biz biliyoruz. Dışarıdan birilerin ‘böyle olur demelerine' ihtiyacımız yok. Mukaddes dinimizin ibadetlerini yerine getiren bir milletiz. Bu coğrafyanın kiracısı değil, ev sahibiyiz. Yıllarca rengarenk bir halı gibiyiz. O renkler çok ama halı bir tanedir. Biz bunu Silivri'de de gösterdik. Yerlisi olduğumuz mahallemizde büyük bir hoşgörü ve sevgiyle, et ve tırnak gibi olup, tüm renkleri toplayıp, festivalini de yapacak kadar güzel bir aileyiz. Sizler de bu ailenin temsilcisisiniz. Alibey'nin yarattığı sevgiyi tüm mahallelere yaydık. Bugün bu coşkuyu, beraberliği ve bu güzel tabloyu, 60 tane Müslüman ülke var, ama sadece bir tanesinde görebilirsiniz. Çok güzel bir örnek veriyoruz. Bize hayranlar. Bu beraberliği sağlayan başta Öz Alibeyliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Çelik ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. CHP Bolu Milletvekilimiz Tanji Özcan da aramızda. Sizler adına kendisini selamlıyorum. Bu akşam aramızda olduğu için kendisine çok teşekkür ediyorum. Hepinize sevgiler saygılar sunuyor nice Ramazanlar diliyorum.”

ÇELİK: BİZLERİ YALNIZ BIRAKMADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ
Öz Alibeyliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Çelik, “Vekilim Tanju Özcan, Belediye Başkanım Özcan Işıklar, Belediye Başkan Yardımcım Bora Balcıoğlu, meclis üyelerimiz, muhtarımız bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyoruz. Allah oruçlarınızı kabul etsin.” diyerek sözü vekil Tanju Özcan'a bıraktı.

ÖZCAN: DAHA GÜZEL BİR TÜRKİYE'DE BULUŞMAYI DİLİYORUM
Bölgesinde Milli Eğitim Müdürünün 10. Yıl Marş yasağına gösterdiği protestoyla gündeme gelen CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Öz Alibeyliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin iftar gecesinde bir konuşma yaptı. Özcan, Başkan Özcan Işıklar, Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu'na teşekkür ederek başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü: “Ben Tanju Özcan, Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekiliyim. Bugün aranızda konuk olarak bulunuyorum. Çok memnun oldum. Türkiye'de birçok iftar organizasyonuna katılıyoruz ama mahallelilerin bir araya geldiği böyle iftarları çok nadir görüyoruz. O yüzden bu iftarın düzenlenmesinde emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Bu akşam orucumu sizlerle birlikte açmaktan büyük bir mutluluk duydum. Her şey çok güzel, sadece altı şehidimiz var. Onlara Allah'tan rahmet diliyorum. Ramazan Bayramınızı şimdiden kutluyorum. İnşallah daha güzel günlerde, daha güzel bir Türkiye'de buluşmak üzere diyorum. Saygılar sunuyorum.”
Renginar SALİ

YORUM YAP