“Bu bayrak inmez, bu başlar eğilmez”

“Bu bayrak inmez, bu başlar  eğilmez”

20.12.2016 15:13:26

Kayseri saldırısından sonra Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, düşüncelerini şöyle ifade etti: “Kendini nasıl ifade ederse etsin her Türk vatandaşına düşen sorumluluk, bu güzelim vatana kastedenlere topyekün karşı koymak. Bu günler sevgi halesiyle bütün olma, bir olma günleridir. Bu zor günleri sevginin birliğin gücüyle aşacağız.”

Kayseri'de Cumartesi sabahı Erciyes Üniversitesi Kampüsü'nde düzenlenen canlı bomba saldırısında Komando Tugay Komutanlığından izne çıkan 14 asker hayatını kaybetti, 56 kişi yaralandı. Saldırı sonrasında Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, duygu ve düşüncelerini resmi sosyal medya hesabından şöyle ifade etti: “Yine Kara bir Cumartesi… Ayrışmayı bölünmeyi iç çatışmayı sosyal dokumuza taşımak istiyorlar.
Kendini nasıl ifade ederse etsin her Türk vatandaşına düşen sorumluluk, bu güzelim vatana kastedenlere topyekün karşı koymak. Seven göz kusur görmez demiş Hz. Mevlana. Bu günler sevgi halesiyle bütün olma, bir olma günleridir. Severek yaşamak en büyük başkaldırıdır. Bu zor günleri sevginin birliğin gücüyle aşacağız. Bu Vatan bölünmez. Bu Bayrak inmez. Bu ezan susmaz. Bu başlar da asla eğilmez... Başın sağ olsun Kayseri... Başın sağ olsun Türkiye.”

YORUM YAP