Bozoğlu ve ekibi TOKİ konutlarını incelediler

Bozoğlu ve ekibi TOKİ konutlarını incelediler

18.02.2020 16:16:13

TOKİ tarafından Alipaşa Mahallemizde inşaatı süren 2. Etap konutlarında incelemelerde bulunan AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, “Silivrili hemşerilerimize uygun koşul ve imkânlarda ev sahibi yapacak yeni projeler için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” paylaşımında bulundu.

AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, meclis üyeleri ve ilçe yöneticileri ile birlikte, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Alipaşa Mahallemizde inşaatı süren 2. Etap şantiyesini ziyaret etti.

Konuyla ilgili paylaşımında Bozoğlu şunları ifade etti: “Büyük bir hızla devam eden inşaat çalışmaları tamamlandığında 1. Etapta 598, 2. Etapta ise 758 konut oturmaya hazır hale gelecek. Uygun ödeme koşulları ve son teknolojik imkânlarla yapımı devam eden yeni TOKİ binalarının 1. Etabı 02.08.2021'de, 2. Etabı ise 14.08.2021'de tamamlanarak anahtar teslimlerinin yapılacak. Rabbim kazasız belasız tamamlanmasını nasip etsin. Silivri'mize ve hane sahiplerine hayırlar getirsin.

Ev sahibi olma hayali olan Silivrili hemşerilerimize uygun koşul ve imkânlarda ev sahibi yapacak yeni projeler için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

YORUM YAP