Bozoğlu: Süreç henüz bitmemiştir

Bozoğlu: Süreç henüz bitmemiştir

19.04.2019 11:07:10

AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, 31 Mart'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı sonuçlarına ilişkin açıklamada bulundu.

17 Nisan'da, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından, günlerce süren itirazlar ve tekrar oy sayımları sonucunda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı mazbatasını İl Seçim Kurulu CHP adayı Ekrem İmamoğlu'na verdi. Süreç hakkında sosyal medya hesabından AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu bir açıklama yayınladı.

BOZOĞLU: YILDIRIM'IN DÜN OLDUĞU GİBİ BUGÜN DE YANINDAYIZ
Bozoğlu'nun 31 Mart mahalli idareler seçimlerinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı sonuçları ve Ekrem İmamoğlu'na mazbatanın verilmesine ilişkin değerlendirmesi aynen şu şekilde: “31 Mart Mahalli İdareler Seçimi boyunca olduğu gibi seçim sonrasında yaşanan itiraz süreci boyunca şahsına münhasır beyefendiliği ve soğukkanlılığı ile süreci takip ederek, kendisine emanet edilen oyların hakkını savunan değerli Başkanımız Binali Yıldırım'ın dün olduğu gibi bugün de yanındayız.

“RESMİ PROSEDÜR İŞLEMEYE DEVAM EDİYOR”
Demokrasi ve Hukuk Devleti olan bir ülkede yaşıyoruz. Bugün geldiğimiz noktaya resmi prosedür ile gelinmiş ve bundan sonraki süreçte de resmi prosedür işlemeye devam edecektir.

“SÜREÇ HENÜZ BİTMEMİŞTİR VE SON SÖZ YSK'NINDIR”
İstanbul'da yaşayan ve İstanbul'u işin ehline emanet etmek için oylarını Binali Yıldırım Başkanımızdan yana kullanan milyonlarca seçmenimizin hakkını savunmaya, yasal ve hukuki haklarımızı sonuna kadar kullanmaya devam edeceğiz. Süreç henüz bitmemiştir ve son söz YSK'nındır.”
Sevginar SALİ

  1. ali ali

    haklı daha musakka yiyeceğiz

YORUM YAP