Bozoğlu, Silivri Ortaokulu’nu inceledi

Bozoğlu, Silivri Ortaokulu’nu inceledi

22.08.2019 10:38:25

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, eğitim-öğretime başlamak için gün sayan Silivri Ortaokulu'nun yeni binasını dolaştı, yetkililerden okulun son durumu hakkında detaylı bilgi aldı. 

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, yönetim kurulu üyeleriyle beraber, Silivri'nin en büyük, İstanbul'un ise en büyükleri arasında yer alan dev okul projesini dolaştı, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Silivri Ortaokulu'nun son sistem olarak Avrupa standartlarında inşa edildiğini, bölgenin ve İstanbul'un en teknolojik okulları arasında yer alacağını söyleyen Bozoğlu, okulun Silivri'ye prestij katacak ciddi bir yatırım olduğunu vurguladı.

“SİLİVRİ'MİZİN EN PRESTİJLİ OKULU OLACAK”
Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Bozoğlu, “En son teknolojik sistemle yapılan ve akıllı bina olarak inşa edilerek Silivri'mizin en prestijli okulu olacak olan Silivri Ortaokulu'muzun inşaatını ziyaret ettik. Akıllı bina olarak inşa edilen okulumuz sosyal donatı alanları ve eğitim alanları ile muhteşem bir okul olarak tamamlanıp geleceğimizin teminatı çocuklarımıza emanet edilecek. Şimdiden Silivri'mize ve eğitim camiamıza hayırlı olsun” dedi.
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP