Bozoğlu: Silivri’de her zaman sporun ve sporcunun yanındayız

Bozoğlu: Silivri’de her zaman sporun ve sporcunun yanındayız

8.10.2021 13:30:02

Amatör Spor Kulüpleri Haftası münasebetiyle AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Celalettin Yazıcı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Silivri Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Ali Tonta'yı ziyaret etti.

Silivri Amatör Kulüpler Birliği Başkanı ve İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi Ali Tonta'yı ziyaret eden AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Celalettin Yazıcı ve yönetim kurulu üyeleri hafta nedeni ile çalışmalarda başarılar dilediler. Başkan Ali Tonta misafirlerini Başkan Yardımcısı Fatih Erboy, Başkan Yardımcısı Ömer Tabala ve Silivri Güreş Ağası Çetin Ceylan ile karşıladı.Sağlık için spor yapmanın önemine değinen Bozoğlu; özellikle sevgili gençlerimizin spora kazandırılması, spora ilginin arttırılması en önemli hedeflerimizden birini teşkil ettiğini ve sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarını belirtti.

"ONLARCA TESİS HİZMETE GİRDİ"

Silivri'ye Spor için yapılan yatırımları aktaran Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, “AK Parti Hükümetleri döneminde Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile Ak Partili İBB Silivri'de milyonluk yatırımlara imza atıldı. Şehir Merkezi ve Mahallelerde göz kamaştıran tesisler inşa edildi. Bakanlığımızın ve AK Partili İBB ilçemizde yaptığı bu devasa yatırımlar bölge sporuna büyük katkı sağlamaktadır. Silivri Merkez ve Mahallerimizde yapılan tesislerden bazıları şunlardır: Silivri Stadı'nın sentetik yüzeyli saha yapımı ile bakım ve onarımının yapımı, Silivri Salonun bakım ve onarımının yapımı, Müjdat Gürsu Spor Tesislerinin yapımı, Değirmenköy Spor Tesislerinin yapımı, Nurullah Baldöktü Spor Salonunun yapımı, Hasan Özvarnalı İlköğretim Spor Salonunun yapımı, Hasan Sabriye Anadolu Lisesi Spor Salonunun yapımı, Ahmet Ziylan Ortaokulu Spor Salonu yapımı, Ortaköy İbrahim Yirik Anadolu Lisesi Spor Salonunun yapımı, İMKB Turizm Otelcilik Meslek Lisesi Spor Salonunun yapımı, Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu Spor Salonunun yapımı, Ertuğrul Gazi Ortaokulu Spor Salonunun yapımı, Abdulezel Paşa Ortaokulu Spor Salonunun yapımı, Yusuf Sarıbekir MRAL Spor Salonunun yapımı, Silivri Ortaokulu Spor Salonunun yapımı, Değirmenköy Spor Tesislerinin yapımı, Silivri Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun yapımı, Fenerköy Sentetik Futbol Sahasının yapımı, Danamandra Sentetik Futbol Sahasını yapımı, Alibey Spor Salonunun yapımı" gibi örenkler göstererek, Ak Parti hükümetleri döneminde, her alanda olduğu gibi Gençlik ve Spor alanlarındaki yatırımlarla adeta çağ atlandığını belirtti. Bozoğlu, "Gençlerimizin ve her branştaki sporcularımızın önünü açmak ve geleceğe daha güvenle bakmalarını sağlayacak yatırımlarla çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz” diye konuştu.

YORUM YAP