Bozoğlu’ndan iddialı seçim açıklaması

Bozoğlu’ndan iddialı seçim açıklaması

5.07.2018 12:39:04

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 24 Haziran seçimlerinde elde ettiği başarıyı Danamandıra'da piknik yaparak kutladı. Sonuçlara ilişkin değerlendirmelerde bulunan İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, “Şimdiden herkes hazır olsun, Silivri'yi aldık bile!” diyerek yerel seçim öncesi iddialı açıklamalara imza attı.

Cumhurbaşkanlığı ve 27'nci Dönem Milletvekilliği Seçimlerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti'nin zaferle çıkması, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, seçimde görev alan teşkilat mensupları ve aileleri tarafından Danamandıra'da gerçekleştirilen mangal partisi ile kutlandı. Düzenlenen etkinliğe AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hakan Bahadır ve Esenyurt Belediye Başkanı Murat Alatepe de katıldı.

BOZOĞLU: ZAFER ALMAYA DOYMAYAN BİR EKİBİZ
Yerel seçimde Silivri'yi yeniden AK belediyecilikle buluşturacakları konusunda iddialı sözler söyleyen AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, “24 Haziran günü okullarımızda, sandıklarda görev yapan aynı zamanda sahada çalışan ekiplerimizle hep beraber AK Parti İlçe Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu piknik organizasyonunda Danamandıra'da birlikteyiz. İnşallah bunu geleneksel hale getireceğiz. Zafer almaya doymayan bir ekip olarak her zaferimizi bu şekilde organizasyonlarla taçlandırmaya devam edeceğiz. Allah bizleri yerel seçimde de muvaffak eylesin inşallah. Şimdiden herkes hazır olsun, Silivri'yi aldık bile!” dedi.

BAHADIR: SİLİVRİ, AK PARTİ'MİZİN EN BAŞARILI İLÇELERİNDEN
Seçim sonuçlarıyla ilgili düşüncelerini dile getiren AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hakan Bahadır ise, “Silivri ilçemiz, AK Parti'mizin en başarılı ilçelerinden bir tanesi. O yüzden ben başta Mutlu Başkan olmak üzere tüm Silivri teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Bu seçim önemli bir seçimdi. Türkiye'mizin, dünyadaki tüm Müslümanların, ümmetin seçimiydi. Mahalledeki teşkilat üyelerimizden başkanımıza kadar gece gündüz çalışan herkese çok teşekkür ediyoruz. Ellerine sağlık, Allah razı olsun. Bu tablo, bu kadar başarılı bir ekibin yerel seçimlerde tekrardan Silivri'yi alacağını gösterdi.” ifadelerini kullandı.

Büyük bir coşkunun hâkim olduğu kutlamada AK Partililer zaferin tadını davul-zurna eşliğinde halay çekerek çıkardı.
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP