Bozoğlu’ndan 23 Nisan mesajı

Bozoğlu’ndan 23 Nisan mesajı

23.04.2019 10:27:33

AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

 AK Parti İlçe Başkanı, bayrama ilişkin duygu ve düşüncelerini şöyle ifade etti: “Milletçe verdiğimiz milli mücadelenin zaferle taçlanması ile birlikte, 23 Nisan 1920 tarihi Türkiye için büyük bir dönüm noktası olmuş ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kurulan TBMM ile demokrasinin temelleri atılmıştır.

O tarihten bugüne Türk Milleti, binlerce kahraman şehidimizin bizlere emaneti olan bu vatana sahip çıkmış ve demokrasi sevdasından asla vazgeçmemiştir. Tıpkı geçmişte olduğu gibi bugün de cennet vatanımıza göz diken iç ve dış mihraklara karşı millet olarak bir olduk beraber olduk ve millet iradesini yok saymak isteyenlere, bizleri ayrıştırıp bölmek isteyenlere karşı dik durduk.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmak üzere bugün bizlere yarın ise çocuklarımıza emanet ettiği bu vatanını aynı milli ve manevi şuurla korumaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle başta, Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ülkemizin demokrasi mücadelesine emek vermiş, bu uğurda bedeller ödemiş, canlarını feda etmiş kahraman şehitlerimizi ve devlet büyüklerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, 99. Yıl dönümünde bütün çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum.”

YORUM YAP