Bozoğlu, istişare için Ankara’daydı

Bozoğlu, istişare için Ankara’daydı

AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, 1 Ekim Pazartesi günü AK Parti Genel Merkezinin düzenlediği İlçe Başkanları istişare toplantısı için Ankara'daydı.  Toplantı Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'in konuşmasıyla başladı, ikinci günün ardından kapanışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptı.

1-2 Ekim tarihleri arasında düzenlenen ve AK Parti'nin tüm Türkiye genelindeki ilçe başkanlarının katıldığı istişare toplantısı Kandemir'in açılış konuşması ile başladıktan sonra Ömer Çelik, Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Fatih Şahin'in konuşmaları ile devam etti. İlçe başkanları akşam saatlerinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesini ziyaret etti. İstişare toplantılarında ikinci yapılan sunumlarla devam etti akşam da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasıyla tamamlandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının satır başları şöyle; “Kıymetli yol ve dava arkadaşlarım, aziz kardeşlerim sizleri en kalbi duygularımla hasretle muhabbetle selamlıyorum. Bu hafta istişare toplantılarımızı yapıyoruz. AK Parti İlçe Başkanları Birinci İstişare Toplantısı vesilesiyle sizlerle beraber olmaktan büyük bahtiyarlık duyuyorum. Hafta sonu milletvekillerimizle istişare toplantısını Kızılcahamam'da yapacağız. Daha sonra yine ilçe başkanlarımızla ikinci grubu gerçekleştireceğiz. Ülkemizin dört bir yanında AK Parti davasını omuzlayan ülkesi milleti ve istikbali için koşturan siz kıymetli kardeşlerimin her birine gönülden teşekkür ediyorum.
AK Parti genel merkez teşkilat başkanlığımıza böyle önemli bir çalışmaya öncülük ettikleri için bizleri bir araya getirdikleri için ayrıca teşekkür ediyorum. 2019 mahalli idareler seçimlerine hazırlık mahiyetinde gerçekleştirilen bu toplantımızın ülkemiz milletimiz teşkilatımız için hayırlara vesile olmasını Allah'tan diliyorum.
Toplantımızda Türkiye'nin farklı köşelerinden 518 ilçe başkanımız 40 il teşkilat başkanımızı Ankara'da misafir ettik. 2 gün boyunca hem genel merkez yöneticilerimiz hem de ilgili bakan arkadaşlarımız tarafından gündemdeki konulara dair detaylı sunumlar yapıldı. Sandık esaslı çalışmadan AK Parti'nin gelecek vizyonuna belediyecilik anlayışımızdan sosyal medya kullanımına kadar geniş bir yelpazede istişareler gerçekleştirildi.
Toplantımızda 2019 mahalli idareler seçimleri öncesinde kendimizi ve teşkilatımızı bu önemli maratona hazırlamak için ihtiyacımız olan hususlara dair verimli fikir teatileri olduğuna inanıyorum. Bu toplantı vesilesiyle önümüzdeki sürecin hassasiyetinin ve bu süreçte ilçe teşkilatlarımıza düşen sorumlulukların en doğru şekilde anlaşıldığını düşünüyorum.”

YORUM YAP