Bozoğlu: Bu vatan hiçbir zaman sahipsiz kalmayacak

Bozoğlu: Bu vatan hiçbir zaman sahipsiz kalmayacak

18.07.2018 13:17:29

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki anma törenine katılan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, “Bu cennet vatana göz diken hainler bilsinler ki bu vatan hiç bir zaman yalnız ve sahipsiz kalmayacak. Ve bu millet gücünü milli iradeden alan ümmetin lideri Recep Tayyip Erdoğan ile kutlu davasına her zaman sahip çıkacak.” dedi.

Silivrili AK Partililer darbe girişiminin ikinci yıl dönümünde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü buluşması kapsamında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde düzenlenen mitinge akın etti. AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili vatandaşla birlikte Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı tören alanını, ay-yıldızlı bayraklarla doldurdu.

“ŞEHİTLERİMİZİN RUHU ŞAD OLSUN”
15 Temmuz darbe girişiminin ikinci sene-i devriyesi münasebetiyle bir mesaj yayınlayan İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, açıklamasında şunları kaydetti: “15 Temmuz hain darbe girişiminin 2. yılında, şehitlerimizi anmak üzere 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeyiz. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve bağımsızlığı uğruna canını malını ve dahi ailesini hiçe sayarak burada ve ülkemizin birçok şehrinde can veren şehitlerimizle aynı yolda yürümenin manevi gururunu ve onurunu yaşıyoruz. Bu cennet vatana göz diken hainler bilsinler ki bu vatan hiç bir zaman yalnız ve sahipsiz kalmayacak. Ve bu millet gücünü milli iradeden alan ümmetin lideri Recep Tayyip Erdoğan ile kutlu davasına her zaman sahip çıkacak. Allah bir daha bu millete böyle bir hainlik yaşatmasın. Bütün şehitlerimizin ruhları şad, mekânları cennet olsun.”

Hazal BAŞARAN

YORUM YAP