Bozçalı’dan aşı uyarısı

Bozçalı’dan aşı uyarısı

23.10.2020 12:28:25

İstanbul Tabip Odası Silivri Temsilcisi Dr. Fethi Bozçalı mevsimsel grip aşısı olmak isteyenler, özellikle yaş ve risk grubu içinde olan vatandaşlarımın e.nabız sistemine girerek influnza aşısı olup olamayacaklarını öğrenmelerini önerdi.

İstanbul Tabip Odası Silivri Temsilcisi Dr. Fethi Bozçalı, mevsimsel grip aşası ve e.nabız uygulaması hakkında bilgi notu paylaştı.

BOZÇALI'DAN “E.NABIZ SİSTEMİNDEN KONTROLLERİNİZİ YAPIN”

Bozçalı'nın konuyla ilgili aktardıkları aynen şöyle: “Mevsimsel grip aşısı için özellikle yaş ve risk grubu içinde olan vatandaşlarımın e.nabız sistemine girerek influnza aşısı olup olamayacaklarını öğrenmelerini rica ediyoruz. Şayet sistem aşı olmalarına onay veriyorsa aile hekimlerine başvurmalarını, sistemde henüz onay almamışsa zaman zaman e.nabız üzerinden durumlarını kontrol etmelerini öneriyoruz. Salgının arttığı bu dönem de Aile Sağlığı Merkezlerine gelmemelerini ısrarla öneriyoruz, hatırlatıyoruz.

“MASKE, MESAFE VE HİJYEN ÖNLEMİ”

Girip aşısından ve tabi ki covid-19 salgınından en önemli korunma mekanizmasının maske, mesafe, hijyen olduğunu bir kez daha hatırlatıyoruz.

YORUM YAP